Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 28.153 | 2,665 | 10,55 | 10,70 | 0,95% |
Slobodno me ispravite ako griješim, ali mislim kako ovo i nisu baš najbolje vijesti za ADPL.
[/quote]
Iskreno, kao da si uspravo pao s Marsa…of course ovo nije dobro za ADPL!! Dionica pada kao kamen, zajedno s rubljom.
Ovo može biti prilika…tko je hrabar sada ući može brzo pokupiti 20% profita. A opet, ako zadnja intervencija ruske centralne banke nije zaustavila pad, tko zna gdje je kraj?
Imam dionicu.
Pa jesu, lose su. Samo sudjelujem u raspravi i iznosim podatke koje znam bez obzira bili dobri ili losi iako imam nesto sitno dionica.
Nevjerojatno. Rubalj nastavlja roniti. Baš me zanima na što će ličiti Q4 ADPL. Znam da su hedgirali, ali svejedno…
Jutros ste za 1 USD mogli dobiti 57,52 Rublja. Sada, u trenutku pisanja ovog posta 72,63.
Mislim kako je sve ovo lekcija koja bi trebala naučiti druge zemlje kako će završiti ukoliko se budu zaj_b_vali sa SAD-om i Zapadom.
A ADPL bi mogla biti samo koletaralna žrtva svega ovog.
nemam dionicu,ali je pratim skoro godinu dana. u najmanju ruku vrlo loše. vijesti jedna za drugom sve loše od lošijih, dionica neprestana roni. bojim se da kraj još nije ni blizu. očekujem vrlo loše rezultate.
Mislim kako je sve ovo lekcija koja bi trebala naučiti druge zemlje kako će završiti ukoliko se budu zaj_b_vali sa SAD-om i Zapadom.
Znas onu narodnu “Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu pucaju.”
Davno sam na ovoj temi napisao da si je Putin pucao u nogu vodjenjem ovakve vanjske politike.
Najbolje od svega mogao se zaustavit na Krimu,izaci kao pobjednik i gotovo ali sad je zbog pucketanja u Ukrajini unistio svoje gospodarstvo.
Nevjerojatna bahatosto.
U meduvremenu EUR/RUB 91 i sve se vise cini da jurisa prema 100. Izgleda kao opci raspad u Rusiji, no ne vjerujem da je Putin ovakvog scenarija nije bio svjestan i da ga nije ukalkulirao u svoje poteze. Mozemo samo cekati i gledati sto ce se dogoditi
zanimljiva usporedba sa 1998.
http://finance.yahoo.com/news/russian-ruble-tanking–market-history-may-be-repeating-124555893.html
haoren
ne bih se iznenadio da nije to imao niti u primisli. kao što nije imao ni stanje u istočnoj ukrajini. valjda je predmnijevao da će svojevrsnim blitz krigom sve brzo biti gotovo, te uhvatiti europu za muda!! koja će to kao prešutno odobriti kao i pripojenje krima. malčice se ipak preračunao!
Upravo dobih mail od Saxo brokera, podizu mimimalni prag za kolateral an USD/RUB tecaj na 20% do 300 000eur i 40% iznad toga (do sada bilo 4 i 8%). Kazu
During trading on Tuesday 16th December, RUB has weakened more than 30% against the Dollar.
We could be hours away from “capital restrictions” in Russia which is the normal step to take when
money is flowing out a country as aggressively as it is in Russia.
Ocito nismo ni svjesni sto se to u Rusiji dogada.
Russia Seen Spending Further $70 Billion to Fight Ruble Rout
http://www.bloomberg.com/news/2014-12-16/russia-seen-spending-further-70-billion-to-fight-ruble-rout.html