ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 09:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pbz sjelo

JER TEBI SJELO 4 KN PO DIONICI ?

MENI SAMO 1 KN PO DIONICI 🙁

1. nemoj pisati velikim slovima, to izgleda nekulturno
2. Sjelo je 3.43kn po dionici, toliko i treba. Treba ti sjesti 4kn*0.88 – prirez, (12% je porez na dividendu koji ti odmah oduzimaju pa eventualno mozes traziti povrat poreza iduce gdine)

...

[emo_smijeh]
to kod mene nije tako
ali piše na obavjesti da do 19.04 pa ću pričekati

1. nemoj pisati velikim slovima, to izgleda nekulturno
2. Sjelo je 3.43kn po dionici, toliko i treba. Treba ti sjesti 4kn*0.88 – prirez, (12% je porez na dividendu koji ti odmah oduzimaju pa eventualno mozes traziti povrat poreza iduce gdine)

Koliko iznosi prirez onda? jel isto određeni postotak ili fiksna naknada?

ovisi od grada do grada, u ZGBu je 19% ako se ne varam

...

ovisi od grada do grada, u ZGBu je 19% ako se ne varam

Varaš se. 18%

ali u stvarnosti 25 %

[b]black magic[/b]

Zaba leglo[emo_smijesak]

Meni nije sjelo iako u SKDD imam valjane podatke.
Moze pomoc,kome da se obratim?

Meni nije sjelo iako u SKDD imam valjane podatke.
Moze pomoc,kome da se obratim?

Obavještavamo vas da je Središnje klirinško depozitarno društvo d.d. (dalje SKDD) 16.4.2014. godine provelo isplatu predujma dividende u novcu dioničarima izdavatelja AD PLASTIK d.d.

Možda je ovo razlog: http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:10
Nemogućnost isplate dividendi – za dioničare koji nemaju usklađene podatke s Poreznom upravom

Na temelju obavijesti objavljene na internetskim stranicama Porezne uprave, a vezano uz obveze podnositelja Obrasca JOPPD, SKDD d.d. (dalje: SKDD) je od 26.3.2014. obustavio isplate dividende dioničarima za koje je prilikom podnošenja JOPPD obrasca Porezna uprava obavijestila da se podatak o adresi oporezivanja upisanoj u depozitoriju SKDD-a ne slaže s podatkom u Poreznoj upravi.

VAŽNO: Ako smatrate da su podaci upisani u depozitoriju SKDD-a ispravni, a Porezna uprava je odbila prihvatiti uplatu poreza/prireza, molimo vas da kontaktirate Poreznu upravu kako biste uskladili podatke.

Štednja je mudrost trošenja.

http://www.business.hr/ekonomija/nastavlja-se-trend-rasta-prodaje-automobila-u-europi-uzlet-i-u-hrvatskoj

” Prodaja automobila u Europi ponovo je porasla u ožujku, sedmi mjesec zaredom, a trend prati i Hrvatska, pokazuju danas objavljeni podaci Europskog udruženja proizvođača automobila (ACEA).

U ožujku je u 27 zemalja Europske unije (bez Malte za koju podaci nisu bili dostupni) registrirano ukupno 1,45 milijuna novih automobila, što je 10,6 posto više nego u istom mjesecu prošle godine.

Time je trend rasta ojačao u usporedbi s veljačom kada ih je registrirano osam posto više. ”

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ova cijela situacija SAD/EU i sateliti-Rusija zbog “Ukrajine” mi polako ide na živce…zadnje u nizu rušenje kreditnog rejtinga Rusije kako bi Zapad pokazao koliko mu je velik… rezutirat će samo rušenjem kupovne moći Rusa i padom njihovog tržišta, osiromašenjem nezapadnih klauna…i dovesti pojedine kompanije koje tamo posluju u nezgodnu situaciju. Tako možda i same dioničare tih kompanija da ostanu spuštenih gaća…

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

jedna duga priča koja bi se mogla nadovezati i na ovo – kako radim u globalnoj firmi, jednom prilikom pred 2 godine kad sam išao s direktorom mog odjela na večeru, pričali smo nešto o svjetskim krizama i tako. I kaže on kako ima šurjaka u jednoj svjetskoj banci, onako, dosta pri vrhu. I tako njih dvojica isto pričali o krizama i ekonomiji i kaže njemu šurjak bankar, e, još su dosadašnje krize kikiriki u usporedbi s onim što će doći kroz par godina. što reći, oni pri vrhu uvijek sve znaju prvi, i to dobro unaprijed?!? ako je to tako, znači li da kretanje ove dionice ipak upućuje na dodatne eskalacije sukoba u Ukrajini? I ne daj Bože, nešto puno gore? Znaju li i opet face kakva nam je budućnost ili se samo klade na ishode? [emo_zacudjen]

A random walk down Wall Street...

New Report

Close