Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
“Zastupnici u ruskom parlamentu, Dumi, počeli su raditi na nacrtu zakona koji bi Rusiji omogućio zapljenu imovine i računa europskih i američkih tvrtki, u slučaju da se na Rusiju počnu primjenjivati sankcije.”
Prošle godine 4 + 4kune
dakle, 8 kn…sasvim solidna cifra
Ne mora značiti da će i ove godine biti ista svota….osobno bi me više veselilo da je drugi dio dividende 2-2,5 kn max. Nadolazeće godine će dati razlog povećanju, ali trenutačno isplata od 8kn je po meni 2much. Imam dionice adpl već 4 godine, ne prodajem samo dokupljujem tako da ovaj post nije nikakav druk.
“Zastupnici u ruskom parlamentu, Dumi, počeli su raditi na nacrtu zakona koji bi Rusiji omogućio zapljenu imovine i računa europskih i američkih tvrtki, u slučaju da se na Rusiju počnu primjenjivati sankcije.”
UU ovo je katastrofa. A rata će biti u ukraini makar puškaranja i to samo ako su ukrainci spremni da “dobrovoljno” prepuste Rusiji pola ukraine.
može li mi netko reći koji je zadnji dan kad mogu kupiti adpl da dobijem ovih 4 kn predujma dividende?
hvala
može li mi netko reći koji je zadnji dan kad mogu kupiti adpl da dobijem ovih 4 kn predujma dividende?
hvala
17.03.2014.
lp
“Zastupnici u ruskom parlamentu, Dumi, počeli su raditi na nacrtu zakona koji bi Rusiji omogućio zapljenu imovine i računa europskih i američkih tvrtki, u slučaju da se na Rusiju počnu primjenjivati sankcije."
UU ovo je katastrofa. A rata će biti u ukraini makar puškaranja i to samo ako su ukrainci spremni da "dobrovoljno" prepuste Rusiji pola ukraine.
Basna ili bajka.
Gluposti.
S obzirom kako je tečaj rublje nastavio padati…forward ugovori i hedgiranje se pokazalo odličnim rješenjem. Zaštitili su se negativnih tečajnih razlika.
lopina, jesi ti pijan, ukrajinske izbjeglice ce napuniti blagajnu HR ? Ako je itko nepozeljan u hotelima , to su izbjeglice.
sto se tice hr turista, pogledaj tecaj turske lire. ove godine je turska puno pozeljnija destinacija za putovanje nego RH. Upravo je tecaj lire jedan od razloga zasto se ja ove godine necu vracati u HR na godisnji nego otici u tursku.
gle prometa! u sat vremena preko 16.000 dionica!