ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 17:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

“Zastupnici u ruskom parlamentu, Dumi, počeli su raditi na nacrtu zakona koji bi Rusiji omogućio zapljenu imovine i računa europskih i američkih tvrtki, u slučaju da se na Rusiju počnu primjenjivati sankcije.”

http://www.jutarnji.hr/obama-i-merkel-o-ukrajini–rusija-mora-povuci-snage-s-krima-i-pristati-na-medunarodne-promatace-/1170583/

Prošle godine 4 + 4kune

dakle, 8 kn…sasvim solidna cifra

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Ne mora značiti da će i ove godine biti ista svota….osobno bi me više veselilo da je drugi dio dividende 2-2,5 kn max. Nadolazeće godine će dati razlog povećanju, ali trenutačno isplata od 8kn je po meni 2much. Imam dionice adpl već 4 godine, ne prodajem samo dokupljujem tako da ovaj post nije nikakav druk.

“Zastupnici u ruskom parlamentu, Dumi, počeli su raditi na nacrtu zakona koji bi Rusiji omogućio zapljenu imovine i računa europskih i američkih tvrtki, u slučaju da se na Rusiju počnu primjenjivati sankcije.”

UU ovo je katastrofa. A rata će biti u ukraini makar puškaranja i to samo ako su ukrainci spremni da “dobrovoljno” prepuste Rusiji pola ukraine.

može li mi netko reći koji je zadnji dan kad mogu kupiti adpl da dobijem ovih 4 kn predujma dividende?
hvala

može li mi netko reći koji je zadnji dan kad mogu kupiti adpl da dobijem ovih 4 kn predujma dividende?
hvala

17.03.2014.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

“Zastupnici u ruskom parlamentu, Dumi, počeli su raditi na nacrtu zakona koji bi Rusiji omogućio zapljenu imovine i računa europskih i američkih tvrtki, u slučaju da se na Rusiju počnu primjenjivati sankcije."

UU ovo je katastrofa. A rata će biti u ukraini makar puškaranja i to samo ako su ukrainci spremni da "dobrovoljno" prepuste Rusiji pola ukraine.

Basna ili bajka.
Gluposti.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

S obzirom kako je tečaj rublje nastavio padati…forward ugovori i hedgiranje se pokazalo odličnim rješenjem. Zaštitili su se negativnih tečajnih razlika.

lopina, jesi ti pijan, ukrajinske izbjeglice ce napuniti blagajnu HR ? Ako je itko nepozeljan u hotelima , to su izbjeglice.

sto se tice hr turista, pogledaj tecaj turske lire. ove godine je turska puno pozeljnija destinacija za putovanje nego RH. Upravo je tecaj lire jedan od razloga zasto se ja ove godine necu vracati u HR na godisnji nego otici u tursku.

...

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VD4Xq37WU6tQTgKA88X0Hg==.pdf

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

gle prometa! u sat vremena preko 16.000 dionica!

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Da li je uobičajeno na ADPL-u da nakon D-daya cijena dionice padne za iznos dividende?

New Report

Close