ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,70
15.877
1,484
10,55
10,85
0,46%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nije toliko tecaj bitan koliko trosak ovogodisnjih investicija. Osobno ocekujem oko 35-40miljuna dobit i 4kn dividendu, takoder ne vijerujem u daljnji pad uzrokovan time manjom dobiti jer se od pocetka godine zna da ce ova godina biti slabija u vidu dobiti zbog investicija.

...

Ja očekujem 25-30 milijuna kuna dobiti.
Dividenda bi molga iznenaditi jer radnici plačaju 6 % kta za dionice, moglo bi biti blizu prošlogodišnje.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja bih htio da malo padne cijena.

U 2014 kreće sve sto treba, Revoz je u 2013 proizveo 90 tisuca vozila u 2015 oko 200 bi trebao + krecu stvari u Rusiji nove i samo se trziste vozila u EU oporavlja.

Meni izgleda super, rast dobiti u tim godinama do 100 miljuna kuna neto dobiti a cijene dionice do 70%.

Vidjeti cemo.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Kolega,
Odakle Vam informacija da je Revoz u 2013 proizveo 90.000 vozila? može li link?

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

lani je izdelal le 93.733 vozil

http://avto.finance.si/8356409/Nova-modela-bosta-Revoz-%C5%BEe-letos-odbila-od-dna

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Osobno ocekujem oko 35-40miljuna dobit i 4kn dividendu.

I sam mislim da će biti dobit oko 40 milijuna…ali dividendu ipak nešto malo veću. 5 kn.
Kolega plavi kaže kako očekuje veće dividendu, ali ja se ipak nadam kako neće biti veća od 5 kn. Nema smisla da uprava zbog svojih kredita daje dividendu veću od 50% dobiti kako bi mogla plaćati kredite. Pa nisu oni vlasnici pa da si isplaćuju kako žele.
S obzirom koliko je porastao dug zbog investicija, radije bih da s ostatkom dobiti vraćaju dugove ili reinvestiraju nego li da idu u neke izdašne dividende. Bit će vremena i za to…

Inače, mislim da Uprava vrlo dobro radi svoj posao. Da ne bi ispalo kako govorim da Uprava loše radi.

* Važeći podaci za uredovni dan 12.02.2014 .

AD PLASTIK D.D./REDOVNA DIONICA ADPL-R-A promjene:

8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND (59318506371) 83.900 2,00 Skrb. račun

U zadnjih godinu dana dionice ADPL-r-a su kupovali Erste, PBZ, RBA, AZ mirovinski fondovi i Kapitalni fond. Od prije je bio u strukturi RAIFFEISEN DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND sa 50.000 komada, valjda nije prodavao.
Većina kupnji je bila iznad trenutne cijene. Radnici kupovali po 120 kuna po dionici.

p.s.Napomena: Imam dionice ADPL-r-a, moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica Ad Plastika d.d., nego razmišljanje da će dionice ADPL imati kupca, veću cijenu i likvidnost dionice, koje je vjerojatno subjektivno.

Štednja je mudrost trošenja.

Revoz i zapošljava, to dugo nisam vidio.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ADPL-fin2013-1Y-NotREV-K-HR.pdf

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

27 mil dobiti, gospon plavi bili ste u pravu

Izvješće je loše.
Dobit prepolovljena…zaduženost porasla za gotovo 200 milijuna kuna??
Wtf…

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Loše, kako sam i mislio, moja procjena je bila točna.
Nakon što su mirovinci ušli drugo nije bilo niti za očekivati, uvalio im Bakić.

Pojašnjenje o tome da je dio prihoda prenesen u 2014. te tečajnim razlika ne uljeva previše zadovoljstva.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close