Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,16 | 32.102 | 3,160 | 10,20 | 10,40 | -5,61% |
pa čovik je jednostavno presložio svoj portfelj osjetio je da će cijena adpl vjerojatno stagnirati a imajući u obzir market makeri mislim da je to zlo ,govoreći iz iskustva,šta su samo napravili od dionice ulpl a sad i ht, a nista bolje neće ni atgr
štopaju cijenu godinama pojede je inflacija a ako krene negativni rezultati ajmo majko
što se cijene tiče i stagnacije, cijena ADPL je bila 150,00 kuna u 2011 godini i nakon toga 100 pa 130 pa 100 pa opet 130. Znači, stagnira ili se kreće u tim okvirima već skoro 3 godine.
ovo mi je na listi dokupa u sijecnju, hvala bakicu ako je njegov potez pristisne dole, svaka kuna se broji. sada je pitanje kada gricnuti tj. koliko ce mr. market biti impresioniran vijescu.
Hvala brokeru što je sinoc nazvao.
Ja svoje prodao.
Uzeo Korifej.
Po tko zna koji puta-fond menađeri ispadaju smiješni-da ne budem grubljiji.
Haha,naša fondovska industrija je zaista nula.
Bila jednom jedna, na brdovitom Balkanu, dionica koja je pala zato što je netko rekao nešto što nema veze s nečim… bilo kako bilo, nadokupio sam danas 100 dionica po 125,21 kn.
Ukoliko nastavi padati, kupit ću ponovno.
I sam mislim kako ova dionica vrijedi i vrijedit će više.
No, to je samo moje mišljenje.
-2.61% so far
Koliko bi pala PTKM da XY objavi izlazak?
ADPL-R-A 15:30:17 126,00 29.668
I tako, to je bio afterbakic day.
Monday is first day of new stock life.
ovo je bas smjesno, kao da jedan ocvjek dirigira burzom, i samo je jedan pravi Market maker…a gdje su ovi ostali MM-i?
Pa nije se dogodilo ništa posebno: malo panike, malo očekivanja da će se moći prodati pa ponovo kupiti nakon što cijena dionice padne za nekoliko kuna. Uskoro će obavijest o preddividendi pa će se i to umiriti.
ovo je bas smjesno, kao da jedan ocvjek dirigira burzom, i samo je jedan pravi Market maker…a gdje su ovi ostali MM-i?
Pa ne mislite valjda da bi MM trebao braniti dionicu od pada cijene. Neki forumaši konstantno iznova ponavljaju tu mantru. Dogodilo se to da je jedan dioničar prodao svoje dionice, a imao je jako puno dionica. Kratkoročni pad cijene kao posljedica toga nije ništa neprirodno, jednako kao što ne bi bilo neprirodno da je cijena dionice nastavila rasti. Ja sam vrlo miran s ovom investicijom i ne sumnjam uopće u skori oporavak cijene. Ako vas toliko dira oscilacija cijene od 5%, možda burza nije za vas najbolje rješenje.