ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 20:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

AD Plastik d.d. – Informacija o povećanju temeljnog kapitala u ovisnom društvu

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/DUiT52Kqs9Muao8Z8mJdYA==.pdf

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=4340

Maknuo je slobodne dionice (nezaložene) na skrbnički..to je na svim dionicama koje ima napravio…razloge neka svatko za sebe pretpostavlja

Koga god zanima neka kupi knjigu dioničara , tamo je se točno vidi koliko mu je dionica ADPLa založeno (valjda kao kolateral za margin?), a koliko slobodno..Ja to nazalost nesmijem ovdje napisati, no mislim da nije ni vazno.

...

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idNac=2&idDCar=4340

ako je bakić prodao onda ću i ja.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

šala naravno

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Maknuo je slobodne dionice (nezaložene) na skrbnički..to je na svim dionicama koje ima napravio…razloge neka svatko za sebe pretpostavlja

Koga god zanima neka kupi knjigu dioničara , tamo je se točno vidi koliko mu je dionica ADPLa založeno (valjda kao kolateral za margin?), a koliko slobodno..Ja to nazalost nesmijem ovdje napisati, no mislim da nije ni vazno.

definitivno, ako je nekome za ulaganje u neku dionicu jedina referenca to da je određene osoba kupuje, onda neka se ostavi tržišta kapitala jer tako može izgubit lijepe novce…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

kakva su vam predviđanja rezutata ? dividenda 8-9 HRK ?

kakva su vam predviđanja rezutata ? dividenda 8-9 HRK ?

Uprava je prognozirala dobit na razini ljanske ili nesto sitno iznad tako da sumnjam da ce i dividenda biti veca od 7kn mozda samo manja zbog silnih ulaganja koja imaju vidjet cemo

Prihodi konsolidirani +, dobit ista ili nešto manja ( do -5%).

Dividenda ista.

Mene više zanima dividenda za 2,5 godine.
Neće tu još biti iznenađenja, na sreću.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Dividenda ista.

To bi bilo dobro kada bi dividenda bila ista.
Uz ovakva ulaganja dividenda će u godinama koje dolazi biti kudikamo veća a očito i kapitalna dobit po dionici.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dividenda ista.

Uz ovakva ulaganja dividenda će u godinama koje dolazi biti kudikamo veća a očito i kapitalna dobit po dionici.

lp
[/quote]

Pozdrav kolega Plavi, ne znam jer mi je promaknulo ali već Vas jako dugo nije bilo na forumu, ili ne čitam teme gdje pišete. Uglavnom drago mi je da opet Vas vidim na forumu, jer sam uvijek cijenio Vaše pisanje.

LP!

Dividenda ista.

lp
[/quote]

Pozdrav kolega Plavi, ne znam jer mi je promaknulo ali već Vas jako dugo nije bilo na forumu, ili ne čitam teme gdje pišete. Uglavnom drago mi je da opet Vas vidim na forumu, jer sam uvijek cijenio Vaše pisanje.

LP!
[/quote]

Pozdrav kolega, jedno vrijeme nisam pisao, ili vrlo rijetko.
ADPL sam uzimao ove godine od 110-117,5 ovo mi je 2. najjača pozicija poslije BLJE-R-A.

Lijepi rast danas, + 5,5%.

Must have za sve koji se bave investiranjem a ne špekuliranjem.
Nije nagovor na kupnju,posjedujem znatne količine ADPL-R-A.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close