ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,54
15.803
1,500
10,55
10,75
-3,23%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

predvidio sam Q3 pad nekonsolidirane dobiti u range-u 20-25%….pala je za 20%…a konsolidirane unutar 10%…pala je za 5,4%….slijede ulaganja i 2013 god. koja ce biti identicna 2012….

nema rasta pa je u redu P/E na 8-10. koliko u EU padne prodaja toliko im u Rusiji poraste, ako se u EU pogorša tad bi mogla cijena još pasti.

Rast cijene dionice ne vidim prije nego se počinju ostvarivati investicije- a imate danas dosta kvalitetnih dionica kojima se p/e kreće na 4,5 ili 6, a trend je padajući te bi mogle i cijene pasti.

eto malo od mene,
lijep pozdrav

@2fast4u

….slijede ulaganja i 2013 god. koja ce biti identicna 2012….

Daj mi molim te objasni kako si to zaključio?

I btw jesi pogledao novčani tok?

Bez ljutnje, ali meni je isto interesantno kupovati ispod 100 kn, ali neće pa neće.

"alea iacta est"

pa gdje ti je rast dobiti, ili prihoda u izvještaju u odnosu na prošli kvartal?, a slijedeći kvartal će biti sličan, što znači da nema nikakvog razloga da cijena poraste, a pitanje je kako će prodaja u EU do nove godine? ovdje je bar sve savršeno jasno ne vidim ništa upitno????
svi bi htjeli po p/e na 5-6 ali za to treba neka loša vijest.[emo_palacg]

@2fast4u

….slijede ulaganja i 2013 god. koja ce biti identicna 2012….

Daj mi molim te objasni kako si to zaključio?

I btw jesi pogledao novčani tok?

Bez ljutnje, ali meni je isto interesantno kupovati ispod 100 kn, ali neće pa neće.

@exelleroo
imam forecaste vozila za 2013…i 2013 u Revozu ce biti vise manje jednaka 2012…
Cash flow?…ok…vidi se smanjenje, sto je i razumljivo nakon sto su “Novčani izdaci za kupnju dugotrajne materijalne i nematerijalne imovine” narasli na 84,4M HRK…

tešak vremena za auto industriju

http://danas.net.hr/novac/koje-ce-sve-proizvodjace-automobila-dotuci-kriza

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Pad prodaje automobila od 36,4 posto

Tijekom listopada u Hrvatskoj je prodano 1.997 novih osobnih automobila, što je 230 vozila više nego u rujnu, a u odnosu na listopad 2011. 1.145 manje, podaci su agencije Promocija plus na temelju registracija novih automobila.U listopadu je tako prodaja novih automobila na mjesečnoj razini porasla za 13 posto, ali je na godišnjoj razini pala za 36,4 posto. U prvih deset mjeseci ove godine u Hrvatskoj je prodano 28.398 novih automobila, što je za 7.553 vozila, ili 21 posto manje u odnosu na razdoblje siječanj-listopad prošle godine[emo_vrtimise]

CARS 2020
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-1187_en.htm

Najbolje su firme one gdje je malo buke. Buka dođe zadnja i zakasni.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@ Domaći

Evo ti moj oproštajni poklon.

CILJEVI Peugeot Citroen spas vidi u kineskom tržištu Autor/izvor: SEEbiz / Al-Jazeera Balkans
Datum objave: 18.11.2012. – 18:56:00
Zadnja izmjena: 18.11.2012. – 21:37:52
PARIZ – Narednih godina automobilski gigant Peugeot-Citroen prodaju će usmjeriti na rastuće kinesko tržište. Kolateralna šteta ove strategije su tisuće francuskih radnika kojima su najavljeni otkazi. Konstantan pad prodaje vozila na europskom tržištu najvećeg francuskog proizvođača automobila usmjerio je na tržišta u razvoju, poput kineskog.
Početkom godine u Europi je prognoziran pad prodaje automobila za osam posto, međutim, situacija je još gora. Zbog toga je Citroen najavio otkaze za 8.000 radnika u Francuskoj, otvarajući prostor za otvaranje novih prodajnih centara u Kini.
Francuski div očekuje da će ovo tržište, umjesto prošlogodišnjih 11 posto, ove godine zauzimati 15 posto njihove ukupne prodaje. Plan je do 2015. godine prodavati 950.000 automobila godišnje.

A kada sam ja govorio da si nađete Kineza i dopeljate si ga doma u Split, onda je bilo smiješno.

Bez obzira na moju odsutnost s ovog portala, opklada i dalje vrijedi.

Ja se držim svoje riječi.
Na kraju krajeva moja riječ i poštenje je tako i onako ono jedino što imam, i to mi nitko ne može uzeti.

lp[emo_cool]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

@Hass

Kamo ideš?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ADPL_stjecanje_otpustanje_2012_HR_20112012100321.pdf

New Report

Close