Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,70 | 15.877 | 1,484 | 10,55 | 10,85 | 0,46% |
Bogami loše.
Loše?
Meni je i bolji od očekivanog za Q3, čak sam očekivao mogući minus u neto dobiti.
Vidi se debeli trošak ulaganja u CAPEX od 84 milijuna kuna.
Ja ne vidim tako loše.
Pitaj Francuze kako to vide.
Koliko čujem čak ni oni ne kupuju Francuska kola.
lp
[emo_smijesak]
Pozitivno izvjesce,objava poslova od 50000000kn…di ces bolje?vdkt[emo_palacg]
pad prihoda od 10 %
A i netko je poceo kititi[emo_zloban][emo_palacd]
na tehničkoj se upalio i negativni tjedni MACD.
Ajme majko pa vi gledate nekonsolidirani. Sweeet.
Pa zna se otkuda rast idea ne iz matice što je logično korz Revoz i naravno da se ne vidi u nekonsolidiranom.
Najava rasta i je sa Istoka što se bez pridruženih poduzetnika ne vidi.
Jao.
Loše?
Meni je i bolji od očekivanog za Q3, čak sam očekivao mogući minus u neto dobiti.
Vidi se debeli trošak ulaganja u CAPEX od 84 milijuna kuna.
Ja ne vidim tako loše.
Upravo to , neznam što su ljudi očekivali pa da sada mogu pričat da je loše.
Europska autoidustrija je u ozbiljnoj krizi i ovdje je jedino pitanje bilo mogu li rusija + ruminjska (+srbija) bar djelolmično kompenzirati pad koji će se dogoditi kod renault i PSA . Očito je da mogu , ova će godina očekivano biti lošija od prošle , 2013. će također očekivano biti teška i realno je očekivati bitna poboljšanja sa Edisonom tek 2014 . Ako će se do tada stvari odvijati kao sada svi koji razumiju situaciju moraju biti i više nego zadovoljni.
ja se sjecam kako je onaj neki tamo drukao da je ovo super ulaganje i po 140 kn, prozivao mirovince sto nisu kupili onaj paket po 115 kn itd itd.
Pa onda sam mislio da ce ovdje biti neko ludjacko dobro izvjesce
I čudimo se što smo u banani. Čim je minus odmah propast. Hahahahaha
Ja zadovoljan, mislio sam da će biti gore, ali ovako uz investicije [emo_palacg]
@Exellero
Pa da, pad dobiti, novčani tok je takav kakav je zbog porasta ulaganja što opet znaci na srednji rok dobit od tih ulaganja, ali i višu stop amortizacije.
Ugl, meni skroz ok, a očekivati rast u matici bez pothvata u Rusiji je po meni idila, u najmanju ruku/do 2014.
Svaki ulagač neka radi svoju sliku ali konsolidrano sam zadovoljan, nekonsolidirano me ne čudi izvješće.
Stavljati pak očekivanja visoko na maticu sada dok je Revoz u problemima, kao i EU potrošnja, je smijurija i odmah kažem da se takva očekivanja neće ostvariti, samo razočaranja. Čekajte 2014, što uglavnom i bude vidljivo kroz pretjerivanje onda (blogrianje, forum itd).
Srbi će kupovati Francuska kola i spasiti FIAT.
Jer netko kupuje bicikl?