ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,70
15.877
1,484
10,55
10,85
0,46%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bogami loše.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Loše?

Meni je i bolji od očekivanog za Q3, čak sam očekivao mogući minus u neto dobiti.

Vidi se debeli trošak ulaganja u CAPEX od 84 milijuna kuna.

Ja ne vidim tako loše.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Pitaj Francuze kako to vide.

Koliko čujem čak ni oni ne kupuju Francuska kola.

lp
[emo_smijesak]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Pozitivno izvjesce,objava poslova od 50000000kn…di ces bolje?vdkt[emo_palacg]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

pad prihoda od 10 %
A i netko je poceo kititi[emo_zloban][emo_palacd]

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

na tehničkoj se upalio i negativni tjedni MACD.

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Ajme majko pa vi gledate nekonsolidirani. Sweeet.

Pa zna se otkuda rast idea ne iz matice što je logično korz Revoz i naravno da se ne vidi u nekonsolidiranom.

Najava rasta i je sa Istoka što se bez pridruženih poduzetnika ne vidi.

Jao.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Loše?

Meni je i bolji od očekivanog za Q3, čak sam očekivao mogući minus u neto dobiti.

Vidi se debeli trošak ulaganja u CAPEX od 84 milijuna kuna.

Ja ne vidim tako loše.

Upravo to , neznam što su ljudi očekivali pa da sada mogu pričat da je loše.

Europska autoidustrija je u ozbiljnoj krizi i ovdje je jedino pitanje bilo mogu li rusija + ruminjska (+srbija) bar djelolmično kompenzirati pad koji će se dogoditi kod renault i PSA . Očito je da mogu , ova će godina očekivano biti lošija od prošle , 2013. će također očekivano biti teška i realno je očekivati bitna poboljšanja sa Edisonom tek 2014 . Ako će se do tada stvari odvijati kao sada svi koji razumiju situaciju moraju biti i više nego zadovoljni.

ja se sjecam kako je onaj neki tamo drukao da je ovo super ulaganje i po 140 kn, prozivao mirovince sto nisu kupili onaj paket po 115 kn itd itd.
Pa onda sam mislio da ce ovdje biti neko ludjacko dobro izvjesce

@domach1984

I čudimo se što smo u banani. Čim je minus odmah propast. Hahahahaha
Ja zadovoljan, mislio sam da će biti gore, ali ovako uz investicije [emo_palacg]

"alea iacta est"

@Exellero

Pa da, pad dobiti, novčani tok je takav kakav je zbog porasta ulaganja što opet znaci na srednji rok dobit od tih ulaganja, ali i višu stop amortizacije.

Ugl, meni skroz ok, a očekivati rast u matici bez pothvata u Rusiji je po meni idila, u najmanju ruku/do 2014.

Svaki ulagač neka radi svoju sliku ali konsolidrano sam zadovoljan, nekonsolidirano me ne čudi izvješće.

Stavljati pak očekivanja visoko na maticu sada dok je Revoz u problemima, kao i EU potrošnja, je smijurija i odmah kažem da se takva očekivanja neće ostvariti, samo razočaranja. Čekajte 2014, što uglavnom i bude vidljivo kroz pretjerivanje onda (blogrianje, forum itd).

Srbi će kupovati Francuska kola i spasiti FIAT.

Jer netko kupuje bicikl?

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

New Report

Close