ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,70
15.877
1,484
10,55
10,85
0,46%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Eto dragi kolega Marčec vani odletile burze u nebo (IBEX 5%, MIB 4% CAC 3%). Sutra ujutro ce biti gužva na kupnji, kao što rekoh brzo bu to na 110. :))

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

ako danas pojedemo MMa dvaput, mogli bi zavrsiti blizu te cijene, ako ne onda ce to biti tek u ponedjeljak. bilo kako bilo, sudeci po danasnjoj situaciji na burzama ovaj rast bi mogao potrajati duze nego sam mislio. napokon.

ako danas pojedemo MMa dvaput, mogli bi zavrsiti blizu te cijene, ako ne onda ce to biti tek u ponedjeljak. bilo kako bilo, sudeci po danasnjoj situaciji na burzama ovaj rast bi mogao potrajati duze nego sam mislio. napokon.

ispod 110 kn skoro ni nema prodaje, samo ovaj blesavi MM kojem je valjda glavni cilj zaustaviti rast dionice prema 120 kn [rolleyes]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Čitam da su odabrali " one " stručnjake iz Deloitta !
A kako se sjećamo ti mudraci su već u nekoliko afera prikazali kriva izvješća.
Mislim da im to i nije baš neka dobra odluka, a i uvijek me muči kao to da i neki naš domaći revizor nije dobar ? ? ? ?

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/cetPSuk8P5MjRMa2SdCUBA==.pdf

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Jel ima netko tko se malo bolje kuži u branšu da pojasni malo proces ovih nominacija?

Konkretno me zanima… ADPL je krenuo sa objavama za edison negdje prije godinu dana kada je bilo objavljeno da je nominiran za pozicije eksterijera i interijera.

Od tad je bilo par objava o tim nominacija, i sad nominacija za konkretnu poziciju obloga vrata.

Što konkretno znače te objave, kada i kako se takvi poslovi ugovaraju… ?

Ispričavam se unaprijed što sam neuk u ovom području 🙂 .

* Važeći podaci za uredovni dan 07.09.2012 .

AD PLASTIK D.D./REDOVNA NA IME ADPL-R-A

2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND (53009692506) 257.362 6,13 Skrb. račun + 1 000

Štednja je mudrost trošenja.

Jel ima netko tko se malo bolje kuži u branšu da pojasni malo proces ovih nominacija?

Konkretno me zanima… ADPL je krenuo sa objavama za edison negdje prije godinu dana kada je bilo objavljeno da je nominiran za pozicije eksterijera i interijera.

Od tad je bilo par objava o tim nominacija, i sad nominacija za konkretnu poziciju obloga vrata.

Što konkretno znače te objave, kada i kako se takvi poslovi ugovaraju… ?

Ispričavam se unaprijed što sam neuk u ovom području 🙂 .

[/quote]
…ona objava od 28/10 prosle godine je bila mrvicu preuranjena…obicno se prvo salju pisma namjere, a tek onda SNL-ovi (supplier nommination letters)…za sada ih ADP kao Tier-2 supplier ima i za instrument tablu (Visteon) i za obloge (Antolin)….a vjerujem da ce uskoro imati i za exterijere posto ulazu 10M EUR u novu lakirnicu…

Evo dobrih vijesti

Skidamo kapu: Hrvatski AD Plastik dobio posao za Renault vrijedan 7 milijuna eura

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

…ona objava od 28/10 prosle godine je bila mrvicu preuranjena…obicno se prvo salju pisma namjere, a tek onda SNL-ovi (supplier nommination letters)…za sada ih ADP kao Tier-2 supplier ima i za instrument tablu (Visteon) i za obloge (Antolin)….a vjerujem da ce uskoro imati i za exterijere posto ulazu 10M EUR u novu lakirnicu…

E hvala neopisivo… do neba…

Nego… još jedna stvar… Nominacija, taj SNL , još uvijek nije zadnji korak ugovaranja ?

Nego… još jedna stvar… Nominacija, taj SNL , još uvijek nije zadnji korak ugovaranja ?

[/quote]

…oprosti na nedorecenosti…ti SNL-ovi su u biti ugovori….odnosno to su komercijalni ugovori….postoje jos i npr. ugovori kvalitete….pa i sam PSW (product submission warranty) je neka vrst ugovora….no oni dolaze puno poslije ovih prvih…
…ne znam zasto se tvrdi da su obloge vrata dodatni posao…jer ADP vec sada za postojeci Twingo radi obloge vrata (Visteon) + instrument table (Visteon) + exterijere (ADP + RSA kao pilot razvoja)…..jedina razlika je u kolicinama….dodatni posao za ADP kod Edison projekta (u usporedbi sa trenutnim portfeljem) su krovovi i nesto tehnickih dijelova za motor (ventilatori)….

[/quote]

…oprosti na nedorecenosti…ti SNL-ovi su u biti ugovori….odnosno to su komercijalni ugovori….postoje jos i npr. ugovori kvalitete….pa i sam PSW (product submission warranty) je neka vrst ugovora….no oni dolaze puno poslije ovih prvih…
…ne znam zasto se tvrdi da su obloge vrata dodatni posao…jer ADP vec sada za postojeci Twingo radi obloge vrata (Visteon) + instrument table (Visteon) + exterijere (ADP + RSA kao pilot razvoja)…..jedina razlika je u kolicinama….dodatni posao za ADP kod Edison projekta (u usporedbi sa trenutnim portfeljem) su krovovi i nesto tehnickih dijelova za motor (ventilatori)….
[/quote]

Barataš:)

Koliko je očekivani godišnji ukupni prihod od projekta Edison?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close