ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,54
24.106
2,287
10,55
10,75
-2,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nego golube, a kada će poletjeti KSST koji si preporučao, nikako da im prođe ta privatizacija..

Što se ADPLa tice,nek ostane na 109 ili ispod do 9mj ljepo bih molio

...

onda krećeš u preuzimanje? [tongue]

Nego golube, a kada će poletjeti KSST koji si preporučao, nikako da im prođe ta privatizacija..

Aha znam….osobađa ti se Veeelika lova u devetom pa da stigneš dokupiti po ovim cijenama [lol] . Bez brige, neće ti pobječi.
A ksst ….barem prihodi neće puno pasti….što za ADPL nisam siguran. Tko ne vidi da se crni oblaci skupljaju nad Evropom taj će se grdno iznenaditi. Masoni i Bildenbergeri će opet zatresti stablo, ovaj put malo jače. [embarass]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Aha znam….osobađa ti se Veeelika lova u devetom pa da stigneš dokupiti po ovim cijenama [lol] . Bez brige, neće ti pobječi.
A ksst ….barem prihodi neće puno pasti….što za ADPL nisam siguran. Tko ne vidi da se crni oblaci skupljaju nad Evropom taj će se grdno iznenaditi. Masoni i Bildenbergeri će opet zatresti stablo, ovaj put malo jače. [embarass]
[/quote]

Iznenadio bi se koliko velika.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=41796
AD Plastik d.d. – prijava stjecanja vlastitih dionica [proud]

Napravili su što su najavili, otkup dionica koje nisu prodane radnicima po 115 kuna te tako stekli 35 000 komada, sada posjeduju 38 743 komada vlastitih dionica.

Vrijeme će pokazati hoće li stjecati na ZSE vlastite dionice a ovlaštenje uprave za stjecati dionice vrijedi do srpnja 2013. godine.

Štednja je mudrost trošenja.

Ovaj dragulj nikako da se odlijepi od 109tke..a trebalo je to letjeti [undecid]. A opet ako ne leti sad kad će?? Ili neće…a to što su zaposlenici kupovali na 120 [lol] …pitajte ih čime su garantirali za kredit?

Zaposlenici vabe su isto kupovali…na 400, a vidi je sad [undecid]

što se mene tiče može i na 100, tu bi bio još žešći ulaz.
samo što nažalost tu priču nećemo gledat.sadašnji prodavači prodaju sa minusom, tako da i će se i to prorijedit.

Znači zato pada…. [undecid]

– nemam pojma zašto ADPL pada.
– ali zato znam zašto se dionice Solarisa mogu jeftino kupiti, a znam kome sam ih nekada skupo uvalila.
– a znam i tko je jako jako jeftino prodavao VLDS i rušio cijenu do 1 kune.
– a znam i zašto KSST ne pada ispod 500kn.

– I love this game.
Pozdrav !

Znači zato pada…. [undecid]

– nemam pojma zašto ADPL pada.
– ali zato znam zašto se dionice Solarisa mogu jeftino kupiti, a znam kome sam ih nekada skupo uvalila.
– a znam i tko je jako jako jeftino prodavao VLDS i rušio cijenu do 1 kune.
– a znam i zašto KSST ne pada ispod 500kn.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

Ljepo je pročitati da netko sve zna. Meni je to nedostižno, ja jedino što sa sigurnošću zna je to da ništa neznam. Ali ponovit ću …..ljepo je biti glup na ZSE, pogotovo kad su svi ostali jako pametni [thumbsup]
Nama budalama je život puno ljepši, zamisli, živim ko bubreg u loju a što bi tek bilo da sam pametan [proud]

ps: sory što ne komentiram što je i zašto skupo a što i zašto jeftino….jednostavno me nije briga što radite s svojim novcima [smiley]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

onda krećeš u preuzimanje? [tongue]

Stiže mi stipendija pa bih htio kupiti 2-3 dionice i da mi još ostane za bocu kole i ja sretan…što češ skroman sam po prirodi…:p

...

http://www.business.hr/ekonomija/voznja-postala-preskupa-hrvati-kupili-20-posto-manje-automobila

Prema Odluci Glavne skupštine od sutra bi trebala krenuti isplata drugog djela dividende (5,53 kn, odnosno 4,87 kn nakon odbitka 12% poreza na dividendu).

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/E4oalWp7dsJsGX3offZIzQ==.pdf

halfte trinken, halfte Šarcu geben

jel sjelo kome ?

New Report

Close