ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,56
28.153
2,665
10,55
10,70
0,95%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

poslovni prihodi -12%
poslovni rashodi -10,5%
dio prihoda od pridruženih poduzetnika = dobit

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Nokla, za neupućene onda lijepo napiši da se tvoja analiza odnosi na nekonsolidirano izvješće

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

jako dobro izvješće, zadovoljan sam [smiley]

Taman pravo vrijeme za iskrcaj [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

[/quote]

Manjak dalekovidnosti nije vrlina!

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Izvješće solidno, posebno me raduje hrabra izjava uprave unatoč negativnim prognozama.

Ostvarenje neto dobiti Grupe minimalno na razini prošle godine

Štednja je mudrost trošenja.

[/quote]

[/quote]

pa ako već tako razmišljate, nije li bilo još bolje vrijeme prije tjedan ili dva ili čak tri?
onda ste se još bolje mogli iskrcati (imali bi par kunica više).

naprotiv, ja mislim da je odlično vrijeme za ukrcaj.
i to baš sad dok još većina ljudi nije shvatila kakav je izvještaj. jer ne zaboravite, uprava i zaposlenici su kupovali dionice po 120 kn (ESOP).
Uprava u enormnim količinama.
Pa sad vi vidite…

ako sam ja dobro izračunao , ADPL nam je u prvih 6 mj ove godine zaradio 8,5 kn po dionici?

Golube pa sto se ne iskrcas, ali daj onda barem posteno do 100kn sruši. ja sam se neki dan posteno namucio da dio dionica PTKM gdje ocekujem los FI i pad ,pretvorim u dionice ADPL i uspio sam se na kraju ukrcati dosta po 107kn i par lipa +/- (da budem fer prije par dana sam i po 111 kupio dosta nazalost nisam bio strpljiv :-D) no vrlo sam zadovoljan s prosjekom…

Sto se samog FIa tice, on je čist solidan.

...

Golube pa sto se ne iskrcas, ali daj onda barem posteno do 100kn sruši. ja sam se neki dan posteno namucio da dio dionica PTKM gdje ocekujem los FI i pad ,pretvorim u dionice ADPL i uspio sam se na kraju ukrcati dosta po 107kn i par lipa +/- (da budem fer prije par dana sam i po 111 kupio dosta nazalost nisam bio strpljiv :-D) no vrlo sam zadovoljan s prosjekom…

[/quote]
takvi su ti samo malo jalni kaj nemaju ovaj dragulj.
pa nije 36 milja u pol godine malo.
baš me zanima kolko će firma zaradit tu lovu, osim ht-a i ine.
malo, jako malo.

[/quote]
takvi su ti samo malo jalni kaj nemaju ovaj dragulj.
pa nije 36 milja u pol godine malo.
baš me zanima kolko će firma zaradit tu lovu, osim ht-a i ine.
malo, jako malo.
[/quote]
a i ovo što je rekao Darac, već je, barem kroz P&L zarađena dividenda za slijedeću godinu.

Naravno, radije bi da ide u još jedan Edison, i da se digne prihod za 30% još.

Ali, zanimljivo za znati.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Ovaj dragulj nikako da se odlijepi od 109tke..a trebalo je to letjeti [undecid]. A opet ako ne leti sad kad će?? Ili neće…a to što su zaposlenici kupovali na 120 [lol] …pitajte ih čime su garantirali za kredit?

Zaposlenici vabe su isto kupovali…na 400, a vidi je sad [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ovaj dragulj nikako da se odlijepi od 109tke..a trebalo je to letjeti [undecid]. A opet ako ne leti sad kad će?? Ili neće…a to što su zaposlenici kupovali na 120 [lol] …pitajte ih čime su garantirali za kredit?

Zaposlenici vabe su isto kupovali…na 400, a vidi je sad [undecid]

Golube, letjeti je trebalo – ti je govor koji ovdje ima dobru obranu.

Koliko znam ljude ovdje, na ovoj temi, promašio si "klasu".

Nije uvreda, ali govor Vabe koristi na Vabi.

A za sve ostale pomoći oko razumijevanja posla koji se Grupa bavi + projicirane tokove novca iz kojeg god aspekta te zanima – javi mi se na inbox – rado ću pomoći.

Gledati to što su zaposlenici kupovali nema smisla osim ako nemaš konkretnu i korektnu upravu koja zeli napraviti "stvarni uključivi razvoj".

Ako sada ne leti kada će? 2014?

Ali ponavljam, za sve upite sam tu, stojim na pomoći, neznanje nije grijeh, ali niti vrlina.

D.

New Report

Close