Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
ima dosta zanimljivosti i u vezi ADPL
Gosin B.. si je pak malo prodal 5000 kom..Xavi je ozlijeden cini se 🙂
Ja neznam kakva je to investicijska sfera. Prodaje XY.
Dobro i?
Ja bi najrađe da ga nema unutra i da nemam taj rizik njegovih piskaranja.
Otišao je sa time u Đuru, a tamo slijedi fina korekcija.
Ali fascinantno kako je čovjek sa 20 mil postao toliko bitan/što je dosta refleksivno na stvarni odraz naše burze ali i mentaliteta.
Konstantna submisivnost. Uzas.
Dobro i?
Ali fascinantno kako je čovjek sa 20 mil postao toliko bitan/što je dosta refleksivno na stvarni odraz naše burze ali i mentaliteta.
[/quote]
Dokaz kolko nam je jadno i plitko tržište, moje laičko mišljenje je da je baš zbog toga ulaz u bilo koju dionicu za malog ulagača, koji nema potporu velikih novčanih sredstava, veliki rizik.
Gosin B.. si je pak malo prodal 5000 kom..Xavi je ozlijeden cini se 🙂
Pohvalio se na blogu da je kupovao Vupik u četvrtak i petak.
Možda čovjek nema municije pa je malo skratio poziciju.
Pozdrav
Magna International gradi tvornicu u Vojvodini za presvlake za automobile.Eto ADPL konkurencije,sigurno je Stronach razgovarao sa talijanima oko sjedala za Fiat u Kragujevcu.
Čovjek dodje prije 6 mjeseci na Konferenciju o ulaganjima u Zagreb i onda otvara tvornicu u Srbiji.
Koji smo mi nesposobnjakovići,to je strašno.
Gledao sam jučer prilog o gospodarskoj zoni u Dugopolju,HDZ bi bilo najbolje a i nama svima da čovjeka iz Dugopolja izabere za predsjednika.
Magna još nije ni dobila zemlju u Odžacima, a kamoli sagradila tvornicu i premjestila opremu iz Češke u Srbiju. To će "malo" potrajati. Također, oni već imaju svoje kupce za koje će raditi presvlake, a to nije ni Fiat, ni Renault… sele samo zbog jeftinije radne snage. Sumnjam da će si biti veća konkurencija, nego li su već sada.
Ali tko zna, možda u budućnosti i budu…
Dobro i?
[/quote]
Vidim da si se ti uz*ebao kao da sam ti zenu dodirnuo 🙂 Moja konstatacija je da je on prodao paketić,nista vise ni manje..a smile poslije izjave da se Xavi prehladio znaci da je riječ o zafrkanciji. Vidim da koristis neke vrlo intelektualne riječi, ali moraš se naučiti i šaliti. Očito si jako mlad pa lako zapaljiv, udahni malo , smiri se…pa onda odigraj 🙂
ovog MM treba prijaviti HANFI jer izlazi iz okvira svog djelovanja, tj. namjerno diže cijenu dionice ADPL na burzi! zašto i za čiji račun, to treba provjeriti!
ovog MM treba prijaviti HANFI jer izlazi iz okvira svog djelovanja, tj. namjerno diže cijenu dionice ADPL na burzi! zašto i za čiji račun, to treba provjeriti!
Pa i treba malo da zaradi, kada imaju izvrsne podatke……….
Dobro i?
[/quote]
Vidim da si se ti uz*ebao kao da sam ti zenu dodirnuo 🙂 Moja konstatacija je da je on prodao paketić,nista vise ni manje..a smile poslije izjave da se Xavi prehladio znaci da je riječ o zafrkanciji. Vidim da koristis neke vrlo intelektualne riječi, ali moraš se naučiti i šaliti. Očito si jako mlad pa lako zapaljiv, udahni malo , smiri se…pa onda odigraj 🙂
[/quote]
Jesam mlad sam i to gledam kao prednost. Ali nije bila namjera uvrede ili neznam koja namjera.
Isprika:)