ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,26
5.984
583
10,15
10,50
3,47%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa piše Vam oznaka M sa strane – market maker. Dobar posao za sada.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Khm kod mog brokera nista ne pise, mislio sam da ce pisati M sastrane kako bi i trebalo :(… Izgleda onda da su poceli od danas iako se pisalo od ponedeljka

super, sto prije to bolje

...

Khm kod mog brokera nista ne pise, mislio sam da ce pisati M sastrane kako bi i trebalo :(… Izgleda onda da su poceli od danas iako se pisalo od ponedeljka

Hita rules:):)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Gledajući trgovanje i kako se postavio MM, ovo će biti ubistvo za ovu dionicu, teško će ovako gore ili dolje snažnije, tko god je pametan čekati će MM-a, ako želi kupiti ili prodati, bez da previše diže ili spušta cijenu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovaj MM uvijek pruža 101 izbor.
Može se trgovati unutar 99 Lipa ili kupiti od njega ili prodati njemu.

Evo bar imate 101 izbor.

evo za mog Kolegu kineskog imena… [cool]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Hita rules:):)
[/quote]
ni u Centar banci ne piše…

Gledajući trgovanje i kako se postavio MM, ovo će biti ubistvo za ovu dionicu, teško će ovako gore ili dolje snažnije, tko god je pametan čekati će MM-a, ako želi kupiti ili prodati, bez da previše diže ili spušta cijenu.

lp

Gledajte, koliko ja vidim pad je manje moguć(špekulativni) ali i rast.

Opet, ako se poslovanje nastavi ovakvim tempom bar je uklonjena mogućnost naglog pada(sezonskog) a rast će ići polakše ali ako je underline dobar posao onda će ipak ići prema gore. Ugl manje oscilacije su meni recimo puno bolje. Nsska cijena ulaza i dividenda i vrlo vrlo dobro.
Nebude naglih zarada. Ali neka.

Sve je to ljepo krasno ali ako zbog male razlike u cijeni MMa investitori, spekulanti ii ostali izgube interes ode to dole polako ali sigurno.

Nije bolest sve što boli

bob1391
Sve je to ljepo krasno ali ako zbog male razlike u cijeni MMa investitori, spekulanti ii ostali izgube interes ode to dole polako ali sigurno.”

mogu izgubiti samo oni doslovce dnevni špekulanti koji kupi i prodaju dionicu u razmaku par sati… ali svi drugi će imati interes svakako. i naravno da će cijena rasti ako rezultati tvrtke budu dobri, isto kao što će i padati ako rezultati budu loši ili ako se dogodi neki svjetski šok… ne može to MM spriječiti… on samo pazi na likvidnos i pazi da ne bude nekih velikih distorzija cijena u kratkom roku…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

lp

otkad je isti MM na atgr, cijena dionice pala 60%, tako da moze i gore i dole.

otkad je isti MM na atgr, cijena dionice pala 60%, tako da moze i gore i dole.

Kolega, a jeste li se zapitali kako posluje ATGR u zanje vrijeme,a kako ADPL i nema li to mozda veze s rastom /padom cijene? Ja neznam jel se ljudima treba crtati ili sto no imam osjecaj da ogromni broj ljudi ocekuje da MM lupa po ASKu ko sumanut i pumpa cijenu , a to mu uopce nije uloga…Evo recimo ko je jucer htio prodati 5000 komada ADPL sigurno bi zatukao dionicu ispod 110kn, danas kada je MM tu cjena 99% nebi isla ispod 112….upravo to je prednos MM (isto tako i kod kupnje je mali nedostatak jer koci nagli skok)

...

New Report

Close