ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,54
24.729
2,346
10,55
10,85
-2,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Predujam dividende 2,47 kn

Vaš link

lipo od njih…………..misle oni na nas……………. [proud]

Je u pravu si kolega ROOkie.Malo sam požurio,
ali dobro onaj koje prodao valjda zna šta radi.

Pozdrav

@R00kie
15.02. minus T+3 = 10.02.

Btw hocemo se sad oko 115kn vrtit tjednima kao sto smo oko 100kn…iako nije ni pretjerano lose ako se svaka 2-3 mjeseca cijena poveca za 15% 🙂

Malo su "kratki" glede informacija… dakle, predujam dividende će biti isplaćen dioničarima koju su na dan 10.02. bili upisani kod SKDD? Neovisno da li su prodali kasnije?

Nego, mislim da bi bila puno bolja reakcija da su objavili i iznos dividende, kao i HT… ali eto.

Te, da li će se opet trebati slati e-mail s podacima u ADP? Za nove dioničare jer nisu objavili puno informacija glede toga… uistinu bih cjenio ukoliko bi mi netko odgovorio na ova pitanja…

Pozdrav!

Poštovani,
ovo mi je prva dividenda ADPL, jeli potrebno dostavljat podatke/žiro ili tekući/ u ADPlastik ili koriste
deponirane podatke SKDD ili isplatu provodi SKDD koji ima podatke?
Hvala

Prošli put je trebalo slati podatke gospođi Mariji Božić Kurdić u ADplastik.

BRAVO UPRAVA !!!

Sto se prava tice tko je imao dionice na kraju radnog dana 10.02 dobit ce predujam, svatko tko je kupio 13.02 nadalje nema pravo na predujam.

...

BRAVO UPRAVA !!!

Sto se prava tice tko je imao dionice na kraju radnog dana 10.02 dobit ce predujam, svatko tko je kupio 13.02 nadalje nema pravo na predujam.

Fali ti na kraju buahahahhah! 🙂

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

BRAVO UPRAVA !!!

pa to je svinjarija, takve stvari ne rade se retroaktivno! i normalno da sad tko ima dionice može mirne duše prodati, a onaj tko je kupovao nakon 13.02. i nadalje je – pušiona! em neće dobiti dividendu i još će mu za iznos dividende cijena dionice potonuti [angry]

Je pa tak i treba, moramo se riješit špekulanata!

BRAVO UPRAVA !!!

pa to je svinjarija, takve stvari ne rade se retroaktivno! i normalno da sad tko ima dionice može mirne duše prodati, a onaj tko je kupovao nakon 13.02. i nadalje je – pušiona! em neće dobiti dividendu i još će mu za iznos dividende cijena dionice potonuti [angry]
[/quote]

Sada će se svi obrušiti na mene(što mogu) ali mislim da je ovo fin način obračuna sa oscilacijama cijene ali i špekulantskim(ne mislim ništa nužno loše nego samo kažem) kretanjima.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close