Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 15.803 | 1,500 | 10,55 | 10,75 | -3,23% |
Moja ocjena:
Izvješće je za špekulante, tradere i kratkoročne ulagače razočaravajuće, a za institucionalne ulagače, srednjeročne i dugoročne investitore solidno i obećavajuće.
Moja ocjena:
Izvješće je za špekulante, tradere i kratkoročne ulagače razočaravajuće, a za institucionalne ulagače, srednjeročne i dugoročne investitore solidno i obećavajuće.
Svi smo mi dugoročni,a naročito mi koji visimo na forumu?
Moja ocjena:
Istina, ja sam i ugodno iznenađen jer sam mislio da će biti gubitak u ovom kvartalu zbog Revoza. Ali oni sada rade punom parom. Ma polako, čekamo godišnje izvješće. To bude sweet.
O da AD nije firma za trejdanje.
za mene, srednjeročno dugoročnog špekulanta izvješće je loše.
za mene, srednjeročno dugoročnog špekulanta izvješće je loše.
Razlozi?
izvješće je u kontrastu sa zbiljom i trenutnom cijenom perfektno.
Narednih dana po objavi izvješća, analogan scenarij manifestirat će se na većini aktualnih dionica jer na istima operiraju grupe vulgarnih špekulanta /poznati sexy znalci iz 2006-2007,akteri ponzijeve sheme/
koji su zadržali novac ali su ostali bez političkih i medijskih pokrovitelja, pa sada poput hijena skaču sa dionice na dionicu ne bi li vratili staru slavu i izašli iz jazbina u koje su potisnuti.
Iz tog razloga neka vas ne zabrinjavaju fenomeni nalik ovoga dana na ADPL.
Razlozi?
[/quote]
napisah, za mene, stoga su razlozi nebitni, ali dovoljan je jedan po meni najbitniji, a on je loš
Razlozi?
[/quote]
napisah, za mene, stoga su razlozi nebitni, ali dovoljan je jedan po meni najbitniji, a on je loš
[/quote]
glupost, ako želite zadržati razloge za sebe onda što radite na forumu? ako ste htjeli nešto zadržati za sebe, onda se ne logirajte na mjestu koje je zamišljeno kao platforma za razmjenu mišljenja nego odite na vrh Velebita pa tamo konteplirajte…
Razlozi?
[/quote]
[/quote]
Treba pričekati kraj godine jer se Revoz tek zahuktao u 9. mjesecu. Moja očekivanja za kraj godine tj ukupna dobit uz približnu presliku Q4 prošle godine – mislim da je lako izračunati.
izvješće je u kontrastu sa zbiljom i trenutnom cijenom perfektno.
Narednih dana po objavi izvješća, analogan scenarij manifestirat će se na većini aktualnih dionica jer na istima operiraju grupe vulgarnih špekulanta /poznati sexy znalci iz 2006-2007,akteri ponzijeve sheme/
koji su zadržali novac ali su ostali bez političkih i medijskih pokrovitelja, pa sada poput hijena skaču sa dionice na dionicu ne bi li vratili staru slavu i izašli iz jazbina u koje su potisnuti.
Iz tog razloga neka vas ne zabrinjavaju fenomeni nalik ovoga dana na ADPL.
Ovo je zanimljivo pisanje – moram priznati da je na prvi pogled zbunjujuće, ali sigurno da ima svojih poruka.