ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,54
15.803
1,500
10,55
10,75
-3,23%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moja ocjena:
Izvješće je za špekulante, tradere i kratkoročne ulagače razočaravajuće, a za institucionalne ulagače, srednjeročne i dugoročne investitore solidno i obećavajuće.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Moja ocjena:
Izvješće je za špekulante, tradere i kratkoročne ulagače razočaravajuće, a za institucionalne ulagače, srednjeročne i dugoročne investitore solidno i obećavajuće.

Svi smo mi dugoročni,a naročito mi koji visimo na forumu?

Moja ocjena:

Istina, ja sam i ugodno iznenađen jer sam mislio da će biti gubitak u ovom kvartalu zbog Revoza. Ali oni sada rade punom parom. Ma polako, čekamo godišnje izvješće. To bude sweet.

O da AD nije firma za trejdanje.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

za mene, srednjeročno dugoročnog špekulanta izvješće je loše.

Razlozi?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

izvješće je u kontrastu sa zbiljom i trenutnom cijenom perfektno.
Narednih dana po objavi izvješća, analogan scenarij manifestirat će se na većini aktualnih dionica jer na istima operiraju grupe vulgarnih špekulanta /poznati sexy znalci iz 2006-2007,akteri ponzijeve sheme/
koji su zadržali novac ali su ostali bez političkih i medijskih pokrovitelja, pa sada poput hijena skaču sa dionice na dionicu ne bi li vratili staru slavu i izašli iz jazbina u koje su potisnuti.

Iz tog razloga neka vas ne zabrinjavaju fenomeni nalik ovoga dana na ADPL.

Razlozi?
[/quote]
napisah, za mene, stoga su razlozi nebitni, ali dovoljan je jedan po meni najbitniji, a on je loš

Razlozi?
[/quote]
napisah, za mene, stoga su razlozi nebitni, ali dovoljan je jedan po meni najbitniji, a on je loš
[/quote]

glupost, ako želite zadržati razloge za sebe onda što radite na forumu? ako ste htjeli nešto zadržati za sebe, onda se ne logirajte na mjestu koje je zamišljeno kao platforma za razmjenu mišljenja nego odite na vrh Velebita pa tamo konteplirajte…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Razlozi?
[/quote]
[/quote]

Treba pričekati kraj godine jer se Revoz tek zahuktao u 9. mjesecu. Moja očekivanja za kraj godine tj ukupna dobit uz približnu presliku Q4 prošle godine – mislim da je lako izračunati.

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Nismo-se-trebali-bojati-americki-BDP-skocio-najvise-u-godinu-dana?homesrclink=carousel

izvješće je u kontrastu sa zbiljom i trenutnom cijenom perfektno.
Narednih dana po objavi izvješća, analogan scenarij manifestirat će se na većini aktualnih dionica jer na istima operiraju grupe vulgarnih špekulanta /poznati sexy znalci iz 2006-2007,akteri ponzijeve sheme/
koji su zadržali novac ali su ostali bez političkih i medijskih pokrovitelja, pa sada poput hijena skaču sa dionice na dionicu ne bi li vratili staru slavu i izašli iz jazbina u koje su potisnuti.

Iz tog razloga neka vas ne zabrinjavaju fenomeni nalik ovoga dana na ADPL.

Ovo je zanimljivo pisanje – moram priznati da je na prvi pogled zbunjujuće, ali sigurno da ima svojih poruka.

@HaoRen

Dobar post, 100-tka od mene.

Danas malo dokupio, unatoč osobi b i izvještaju.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

New Report

Close