Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,70 | 15.877 | 1,484 | 10,55 | 10,85 | 0,46% |
Također zanimljivo [smiley] :
[/quote]
Sama kontura poslanog pisma i atributa korištenih u mailu- govori o intelektu sendera više nego o autu. Izdvojeni slučaj…
Također zanimljivo [smiley] :
[/quote]
Sama kontura poslanog pisma i atributa korištenih u mailu- govori o intelektu sendera više nego o autu. Izdvojeni slučaj…
[/quote]
Imao sam Renault Megane i nemam ništa bolje mišljenje od ovog koje je izneseno u pismu – teški shit.
S druge strane imam dionice ADPL-R-A i objavljivanjem pisma nisam imao namjeru "drukati na dolje" već vas sve malo nasmijati.
Lp
Izgleda da svi jurišaju na Belje.Nevidim drugi razlog pada dionice.
Pa sretno im bilo.Pozdrav.
Svi jurisaju sa svih dionica u BLJE to se jasno vidi…Pad DDJH u koji je usla hrpa spekulanata nadajuci se reprize rasta KORFa i ADPLa zbog faktora XY (ne mislim reci da je XY “pumpao” KORF ili ADPL nego da spekulanti u zadnje vrjeme ulaze u “njegove” dionice jer ocekuju slicne scenarije da se dogode u kratkom vremenu), pad INGR koja uz to sto joj se iskrcavaju veci dionicari je nakrcana spekulantima, pa IGH,RIVP ….
Ali mi cisto pristojno stojimo na 100tki i ne micemo se, barem zasda :)…Rezident hvala na infou jedva cekamo taj FI 🙂
Ubrzo izlazi 3Q …
Poprilično su dosljedni i točni glede objave financijskih izvješća… po tomu bi trebalo biti za nekih 10-ak dana. Slobodno me ispravite ukoliko mislite da će ranije.
Iskreno, ne bih ni volio da se Q3 objavi ranije jer namjeravam nadokupiti prije objave. Nadokupiti jer vjerujem u dobre rezultate [thumbsup]
Svi ćemo mi malo kalkulirati i raditi čudne nekada nelogične odluke. Ipak ako sam siguran u jednu firmu to je na ZSE ADPL.
Malo smo zapostavili ovu doinicu.
Danas u Slobodnoj dalmaciji AUTO prilog i veliki članak o DACIJI u Rumunjskoj.
Spominje se i AD plastik.
Pisan je u kontekstu nevjerovatnog uspona od 2004.g. kao da nema recesije.
Očekuje se povećanje prodaje u 2011.g. u odnosu na rekordnu 2010.g.
Ako netko to pronađe na internetu neka priloži, ja ne nalazim.
Odličan članak i samo naprijed Dacija (i ADPL). [thumbsup]
Netko već zna kakvo će biti fin izvješće za koji dan a i ja ne sumljam da je dobro,vjerovatno insajderi kupuju,ovaj članak o suradnji sa Daciom je fascinantan podatak,stalono se govori o izvozu i nalaženju svog mjesta u EU a Adplastik to godinama radi,uz to isplaćuje dividendu bolju od oročenja na banci,ako to nije blue chip,onda ne znam šta je…
.
OAO HOLDING AUTOKOMPONENTI
1.259.875 30,00 Osnovni račun SANKT-PETERBURG, RUSIJA
2.
ADP-ESOP D.O.O.
205.000 4,88 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
PBZ D.D.
199.151 4,74 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND
163.509 3,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5.
BAKIĆ NENAD
142.598 3,40 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6.
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D.
96.302 2,29 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7.
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.
77.000 1,83 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
8.
BOBAN JOSIP
72.850 1,73 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
9.
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.
56.000 1,33 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN DOBROVOLJNI MIROVINSKI FOND
50.000 1,19 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 55,30
Vidi se da je i PBZ prestao prodavati,već su se na Belju zahebali,tako da mi ova situacija sliči samo na up..