ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 14:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,40
5.075
488
10,40
10,60
-0,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sorry 0,01 🙂

sorry 0,01 🙂

I mislio sam…

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

iskrcavanje traje i nema nam još gore

Misliš na Prevent ili?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

bolje trpat cemo jos vise…

Ili ukrcavanje ovisi s kojeg smjera gledaš :-D..Ja kupujem na veliko svaki put kad padne ispod 105kn i molim Boga da ne ode tako brzo gore …Oosobno mislim da trenutno na cjelu situaciju na burzi ali i opcenito u svjetu mozemo svi biti zadovoljni s stagnacijom, nekakve promene u cjeni mogu se očekivati tek nakon 3Q izvjesca, a sad kakvo ce ono biti to svatko od nas ima neke svoje stavovoe zar ne?

...

Dobro je ima reakcije i dajte popravite tu ocjenu sram vas bilo… Hao blago tebi, ja love nemam pa gledam mrcvarenje, al evo HPB d.d. prodaje ovaj mjesec, ne puno al prodaje.

* Važeći podaci za uredovni dan 29.09.2011 .

3. PBZ D.D. 201.360 4,79 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 4 568 u zadnjih par dana smanjiva poziciju(promjene u odnosu na 23.9.)

6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 95.652 2,28 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA – 1 234 u zadnjih 20 dana smanjili poziciju(promjene u odnosu na 9.9.)

p.s. iz top 10 jedino ovi prodaju, vidljivo iz promjena u top 10, jedino je RBA OMF dokupio 1 000 komada u zadnje vrijeme, drugih promjena nema.

Štednja je mudrost trošenja.

Kaže MACHETE na tehničkoj analizi da slijedi down trend do razine 60-70kn.

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=1848&#post1213727

Šta vi o tome mislite?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kaže MACHETE na tehničkoj abalizi da slijedi down trend do razine 60-70kn.

Šta vi o tome mislite?

Nije stvar mišljenja. Machette je uspio pogriješiti 10/10 prognoza prije nekih mjesec dana. I to je neki uspjeh. Njega i njegovu viziju shvatiti ozbiljno je neozbiljno. Idem radije pitati svog dragog psa, ako je šapa desno biti će rast ako je lijevo biti će pad. Sada Vam se stvari vrte u makroeko okruženju i definirani su političkim pokretima. TA Vam tu ne pomaže niti govori što će biti. Nemože predvidjeti recimo dali će Slovački parlament i kako glasati u odnosu na EFSF. To je moje mišljenje.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Šta vi o tome mislite?

Taj lik ima kompleks zvan "ivana7" i pljuje po svakoj dionici u kojoj je ona..tko nejga još shvača ozbiljno 🙂 …Za zabavu uzmite tu cjenu do 70kn i pogledajte koji bi tada bio P/E npr 🙂

...

Šta vi o tome mislite?

Nije stvar mišljenja. Machette je uspio pogriješiti 10/10 prognoza prije nekih mjesec dana. I to je neki uspjeh. Njega i njegovu viziju shvatiti ozbiljno je neozbiljno. Idem radije pitati svog dragog psa, ako je šapa desno biti će rast ako je lijevo biti će pad. Sada Vam se stvari vrte u makroeko okruženju i definirani su političkim pokretima. TA Vam tu ne pomaže niti govori što će biti. Nemože predvidjeti recimo dali će Slovački parlament i kako glasati u odnosu na EFSF. To je moje mišljenje.
[/quote]

Imho i politicka dogadjanja su cesto integrirana u TA. Npr, taman prije odluke svicarske vlade da veze franak uz euro, franak je u odnosu na euro napravio head and shoulders..

A po pitanju doticnog korisnika, meni se iz razgovora s njim cini da njegove krive prognoze nisu tolko stvar drukanja koliko optimizma i manjka distance od osobnih interesa, uostalom ne moze nitko biti stalno u pravu. No u ovom slucaju mislim da ipak je u pravu, jer tehnicki ADPL ide prema dole i target stvarno i jest u zoni 60-80kn. No to ne znaci da je firma losa, vecina dionica ovih dana ima targete dosta nize od trenutne cijene.

New Report

Close