Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,40 | 5.075 | 488 | 10,40 | 10,60 | -0,48% |
@saki3333
Ja sam zvao jučer gđu Božić-Kudrić i potvrdila mi je da je primila podatke, te da će "uplata biti u drugoj seriji", ne zna se točno kad, ali uskoro.
To ima smisla jer bi stvarno bilo glupo da svakome pojedinačno isplaćuju nakon dolaska podataka. Ovako u SAP-u ili nekom drugom softveru bilježe naloge, pa kad ih se skupi dovoljno, platiti će svima.
Stigla dividenda [smiley]. Bit će dokupa.
Nisam jučer gledao, i sad sam se ugodno iznenadio – sjela dividenda na PBZ [thumbsup]
Volim kad su moje firme [cool] odgovorne i ažurne. Sad u dokup
Mos ovo cca objasnit ?Koliko ja shvacam samo pravni prjenos dionica s jednog na drugo drustvo na istoj adresi ali drugog imena . nista spektakularno ili se tu krije nesto sto ja ne vidim?
Mos ovo cca objasnit ?Koliko ja shvacam samo pravni prjenos dionica s jednog na drugo drustvo na istoj adresi ali drugog imena . nista spektakularno ili se tu krije nesto sto ja ne vidim?
[/quote]
Može ca.? [wink]
Kada bi se radilo o društvima koja nisu povezana, nastala bi obveza objave ponude za preuzimanje preostalih dionica.
Prosječna cijena po kojoj bi ponuda morala ići bi bila u tom slučaju 129 kuna.
Kako se ovdje radi o istoj adresi kod oba društva, pretpostavka je da je riječ o istom vlasniku, pa onda od obveze ponude ništa.
lp
INA napušta crobex10, ADPL ulazi. Stupa na snagu 23.9.
Iskusnije kolege molim za objašnjenje mogućih implikacija ulaska ADPL-a u 10-tku. Zahvalan:)
IMHO eventualno veča likvidnost i to je to :)….nije nešto previše utjecao ni sam ulazak u CROBEX proljetos tako da sumnjam da će i ovo…Ako ništa barem če sada i službeno spadati u "HR blue chip"
Hahhaah, ništa ništa i onda 5000 komada netko kupi u jednom potezu:)
…u jednom pametnom potezu…. [smiley]
Moje mišljenje jest da je to dogovoreno kupio fond koji ulaže u crobex 10, naime ADPL-r-a je upao umjesto INa-r-a, prodavatelj nije bitan.
Moje mišljenje jest da je to dogovoreno kupio fond koji ulaže u crobex 10, naime ADPL-r-a je upao umjesto INa-r-a, prodavatelj nije bitan.
[/quote]
Ima smisla.