Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,40 | 5.075 | 488 | 10,45 | 10,60 | -0,48% |
Bond ako pod "trezor poceo kupovati",mislis onu kupnju za ESOP davno je to odradeno van burze..Pogledja zadnjih par stranica teme, kao i stanje u TOP 10
Razmišljam da se postavim na kupnju oko donjeg limita cca 92 kn. Jer odnos k/p je strašan..6000/41000..
Odu li futuresi u USA na minus 3( a na dobrom su putu) eto nas već negdje oko 92 kn.
lojtra neozbiljan si, imao si dva dana za postavljanje na d. blokadu, nema treće sreće,
sad treba čekati rezultate za 3Q, bez toga nema rasta u ovoj nesigurnoj situaciji u svijetu.još ako se zalomi neki novi šok u USA ili EU, biće opet ADPL ispod 100 kn
evo da stavim i tu ako nekoga zanima moja projekcija za adpl:
1.slika prikazuje ewt, i trenutno smo u korektivnom C valu, sa kojim zavrsava cijeli ciklus ewt-a odnosno svih 8 valova, obratite pozornost na momentum i divergencu
2. slika: double top i SHS
Targeti u obje slike jasno označeni
da ne duljim, pozz
Malo gledam ovo kaj si napisao, i s obzirom na duljinu trajanja prethodnog vala, mislim da je ovo kaj si ti pokazao malo krivo, odnosno da smo upravo odradili 5 valova prvog korektivnog vala. Trebali bi uslijediti valovi B i C nakon ovoga imho, odnosno kraci oporavak i onda pad na ispod 100.
[/quote]
Nebi se slozio, kako moze korektivni A val doci na razinu pocetka 3. vala?, A val vraca pethodnu vrijednost samo 5. vala. Valovi rasta su bili kratki, a korektivni valovi znaju nekad odraditi samo 60% vrijednosti rastucih valova… Ja stojim iza svoje analize, i za sad sam bio u pravu, ako eventalno nekad pogrijesim onda cu to i priznati… ako imas potrebu stavi svoj graf
sad treba čekati rezultate za 3Q, bez toga nema rasta u ovoj nesigurnoj situaciji u svijetu.još ako se zalomi neki novi šok u USA ili EU, biće opet ADPL ispod 100 kn
ga čekaš ispod 100?
Bond ako pod "trezor poceo kupovati",mislis onu kupnju za ESOP davno je to odradeno van burze..Pogledja zadnjih par stranica teme, kao i stanje u TOP 10
Tnx hao, ali očito netko žestoko ulazi…
netko veliki [thumbsup]
skinuo oko 5 000 na cca 107 kuna…
Sutra bude letenja:)
I pad je let.
Dividenda stigla u Erste
na tekuci ili ziro ?