ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,40
5.075
488
10,40
10,60
-0,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a ja sam ga kupovao i danas i sad ga opet prodajem, i opet ću ga kupovati sutra

Biti ce još ovih vrtuljaka, tobogana. Ja bi ipak pricekao FED što će objaviti. Dajte samo napišite kada Vam sjedne dividenda. Ja budem!

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Sutra bude letenja:)

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Sjela dividenda.

Dividenda dosla

Meni je danas sjela!

manje je više, a više još više

Sjleo PBZ

...

Oprostite, nemam dionicu, koliko je dividenda? Hvala!

7,5

nije sve tako crno

Razmišljam da se postavim na kupnju oko donjeg limita cca 92 kn. Jer odnos k/p je strašan..6000/41000..
Odu li futuresi u USA na minus 3( a na dobrom su putu) eto nas već negdje oko 92 kn.

evo da stavim i tu ako nekoga zanima moja projekcija za adpl:
1.slika prikazuje ewt, i trenutno smo u korektivnom C valu, sa kojim zavrsava cijeli ciklus ewt-a odnosno svih 8 valova, obratite pozornost na momentum i divergencu
2. slika: double top i SHS
Targeti u obje slike jasno označeni
da ne duljim, pozz

Malo gledam ovo kaj si napisao, i s obzirom na duljinu trajanja prethodnog vala, mislim da je ovo kaj si ti pokazao malo krivo, odnosno da smo upravo odradili 5 valova prvog korektivnog vala. Trebali bi uslijediti valovi B i C nakon ovoga imho, odnosno kraci oporavak i onda pad na ispod 100.

Dividenda stigla u Erste

New Report

Close