ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,04
9.494
860
11,00
11,20
-1,35%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ajde loris ne sramoti se više, lopina je bar fer, čekao je niže cijene, došlo je odlično izvješće i jasno je da će cijena gore….ja isto nisam neki dan kupio, čekao sam na 115 kn, ali bar ne ser.m drugima i ne bacam im klipove zbog svoje krive procjene…
čestitke imaocima!

I ja sam krivo procijenio kupovao sam i po 135,a najjeftinije po 120 pa sam opet zadovoljan. Ovakao nešto da će se moći kupiti i po 117 stvarno nisam očekivao. Sve je to u redu vidjećemo koliko će plaćati oni koji budu kupovali za 5 godina.

ADPL za sad drži preko 50% prometa na ZSE…a netko je malo prije zveknuo nalog od oko 2000 komada i počistio prodaju na 126 kn. [cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

nema mjesta euforiji. ipak je ovo zse. svi znamo ko je tu glavni. za sada.
za one koji nisu trejderi, ovdje nema zime.

likvidnost, cijena, … [thumbsup]

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Na pravim burzama TA je itekako mocan alat, i nepostoji niti jedan ozbiljan ulagac koji ne koristi TA, na zse je njena korist nesto manja, odnosno treba vidjeti koji signali i formacije kod nas cesto funkcioniraju ,a koji ne

Varen Bufet nikad ne koristi TA. Dali to znači da on nije ozbilan ulagač ili možda Njujorška burza nije prava burza.
Samo se ti drži TA a ja ću i dalje Bufetovih načela.
[/quote]

Pa normalno da ne koristi TA, mijesate sasvim suprotne pojmove i nacela, ono sta on radi nema veze sa burzovnim mesetarenjem, on ulaze u perspektivne tvrtke, i kupuje velike udjele, on je dugorocni investitor… Meni uopce nije jasno zasto ljudi njega spominju kad su u pitanju burza i dionice, njemu nije cilj zaraditi na prodaji dionica, nego kupiti veliki udio i zadrađivati od profita firme…

Double peak je ocit svima koji se imalo kuze u TA. Steta kaj xy to dozivljava kao ciribu-ciriba lupetanje pa u potpunosti ignorira i siri to razmisljanje na sve ostale.

TA i je ćiri bu ćiri ba lupetanje, a što bi drugo bilo??
Bolje prognoze ima ćimpanza, nego TA, to je znanstveno dokazano, moram li po ne znam koji puta to dokazivati?

Vi koji trgujete po TA.. sretno vam bilo.. trebat će vam sreće

lp
[/quote]
i tebi sinko.. [kiss]
[/quote]

I dečki??
Jel štima TA?
Naravno da štima, gotovo uvijek sve suprotno od onoga što ste predvidjeli.

Nakon TA analize po kojoj slijedi pad, dionica odradila rast ca. 8 %.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

gospodin xy je rekao da neće pasti za cijenu dividende…jok nije pala.

Doticni gospodin iskreno cesto voli konfabulirati, iako sam toga ponekad nije svijestan. Osobno mi se kod njega bas ne svidja previse kad prica kako na njegovom blogu u komentarima svi mogu napisati kaj misle. Probajte staviti jedan komentar koji pozitivno govori o TA, cak i ako se slaze s njegovim misljenjem, pa ce vam sve biti jasno. Inace, u konkretnom slucaju ADLP se ne slazem s njim, jer po TA dionica izgleda da bi mogla dolje.
[/quote]

Eto kolega efodix, nastavno na našu raspravu, što možete reći, nastavno na podcrtani dio Vašeg posta?
Kako vidimo nije pad, već malo veći rast?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Double peak je ocit svima koji se imalo kuze u TA. Steta kaj xy to dozivljava kao ciribu-ciriba lupetanje pa u potpunosti ignorira i siri to razmisljanje na sve ostale.

Bolje prognoze ima ćimpanza, nego TA, to je znanstveno dokazano, moram li po ne znam koji puta to dokazivati?

lp
[/quote]
i tebi sinko.. [kiss]
[/quote]

I dečki??
Jel štima TA?

[thumbsup]

lp
[/quote]

Ali i bila je pala, na 117.

P.S. Ovaj broadening wedge je propao, tako da ce sad ocito slijediti rast neko vrijeme. Medjutim sumnjam da ce probiti vrh od 152 kune.

Inace, ne treba se pocetnih TA premisa drzati kao pijan plota, proboji su moguci u obadva smjera. Ako se desi onaj manje vjerojatan dogadjaj, treba se prilagoditi i prihvatiti njega.

Doticni gospodin iskreno cesto voli konfabulirati, iako sam toga ponekad nije svijestan. Osobno mi se kod njega bas ne svidja previse kad prica kako na njegovom blogu u komentarima svi mogu napisati kaj misle. Probajte staviti jedan komentar koji pozitivno govori o TA, cak i ako se slaze s njegovim misljenjem, pa ce vam sve biti jasno. Inace, u konkretnom slucaju ADLP se ne slazem s njim, jer po TA dionica izgleda da bi mogla dolje.
[/quote]

Eto kolega efodix, nastavno na našu raspravu, što možete reći, nastavno na podcrtani dio Vašeg posta?

lp
[/quote]
plavi jer pala za dvije dividende ili nije????
o čemu ti pišeš???
pala je pa se sada vrača..najbolja prodaja je bila prije dividende na 134..i pala je do 117..očito ti je matematika lošija strana…

lp
[/quote]
i tebi sinko.. [kiss]
[/quote]

I dečki??
Jel štima TA?

[thumbsup]

lp
[/quote]

Ali i bila je pala, na 117.

P.S. Ovaj broadening wedge je propao, tako da ce sad ocito slijediti rast neko vrijeme. Medjutim sumnjam da ce probiti vrh od 152 kune.

Inace, ne treba se pocetnih TA premisa drzati kao pijan plota, proboji su moguci u obadva smjera. Ako se desi onaj manje vjerojatan dogadjaj, treba se prilagoditi i prihvatiti njega.
[/quote]

Ma samo malo koelga.
Kada ste napisali ovaj post taj dan je cijena bila 118,97.
Dugi dan je završila na 118, nakon toga je slijedio rast?

Pobogu, zar je tako teško priznati da je TA pogriješila?
Kao da je prvi puta??
[wink]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

lp
[/quote]
o čemu ti pišeš???
pala je pa se sada vrača..najbolja prodaja je bila prije dividende na 134..i pala je do 117..očito ti je matematika lošija strana…
[/quote]

Kolega, ne baljezgajte, efodix je na 118 napisao da TA ukazuje na pad cijene.
Tko spominje dividendu, ja sam bio uvjeren da će pasti za više od iznosa dividende i tako je i bilo.
Zato sam i kupovao po 117 i 118.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

lp
[/quote]
o čemu ti pišeš???
[/quote]

Kolega, ne baljezgajte, efodix je na 118 napisao da TA ukazuje na pad cijene.
Tko spominje dividendu, ja sam bio uvjeren da će pasti za više od iznosa dividende i tako je i bilo.
Zato sam i kupovao po 117 i 118.

lp
[/quote] pa šta onda mene potežeš na početku…??mani se tih stvari…

New Report

Close