Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Danas lijepo palo, kao i svaki dan pomalo. Promjena u TOP 5 nema, ali sve mi se čini da će to još dolje, 2 razloga: – jedan je mogući lošiji rezultati (od očekivanih) za ADPL (vjerojatno) što će dodatno srozati cijenu, a drugi je što navodi Loris, kupnjom po 109 kn i 7,5 dividende što na ovu cijenu čini 20% skoro zarade, lake zarade, tko ne bi uzeo.
Moguće dvostruki vrh i probijajanjem donje linije (načeto), moglo bi se reći: ćao đaci i naši mali komarci…. drž se….[bye]
Danas lijepo palo, kao i svaki dan pomalo. Promjena u TOP 5 nema, ali sve mi se čini da će to još dolje, 2 razloga: – jedan je mogući lošiji rezultati (od očekivanih) za ADPL (vjerojatno) što će dodatno srozati cijenu, a drugi je što navodi Loris, kupnjom po 109 kn i 7,5 dividende što na ovu cijenu čini 20% skoro zarade, lake zarade, tko ne bi uzeo.
Moguće dvostruki vrh i probijajanjem donje linije (načeto), moglo bi se reći: ćao đaci i naši mali komarci…. drž se….[bye]
Lijepa ti je mantra.
Samo nemoj u 8. mjesecu pisati kao xy za Ingru, "čestitam dioničarima Ad plastika", ja sam ostao odiza 🙂
Nisam drugačiji ni odgovor očekivao od tebe, znaš li ti koliko je 10-20% na 1.000.000 uloženih kuna.
E, pa toliko da možeš kupiti fini automobil, i ti ćeš dozvoliti da netko kupuje te automobile tvojim novcem, zato cijena pada, nisu ljudi budale kupovati konstatno od onih koji su kupili po 102,00 kn (nakon dividende).
bye…. [bye]
Dionica sada pada jer su se drhtave ručice prestrašile drukerskih postova na forumu 🙂
Da ima više čvrstih poput mene, nebi ova dionica tako lako išla dole.
Ponašate se kao da niste znali da dionice padaju u 7. mjesecu.
Pa ljetna letargija je negativan pojam, inače bi se zvalo ljetna euforija…
Zato je drhtavcima bolje ne gledati u kompjutor ovaj mjesec jer će u protivnom realizirati nepotrebni gubitak koji je nastao iracionalnim ponašanjem.
A da ponekat držite dionicu i više od mjesec dana? Probajte, nije teško…
Double peak je ocit svima koji se imalo kuze u TA. Steta kaj xy to dozivljava kao ciribu-ciriba lupetanje pa u potpunosti ignorira i siri to razmisljanje na sve ostale.
Double peak je ocit svima koji se imalo kuze u TA. Steta kaj xy to dozivljava kao ciribu-ciriba lupetanje pa u potpunosti ignorira i siri to razmisljanje na sve ostale.
TA i je ćiri bu ćiri ba lupetanje, a što bi drugo bilo??
Bolje prognoze ima ćimpanza, nego TA, to je znanstveno dokazano, moram li po ne znam koji puta to dokazivati?
Vi koji trgujete po TA.. sretno vam bilo.. trebat će vam sreće
lp
Kakve tu covjek gluposti procita…onaj tko je cekao dividendu je idiot ako sad prodaje jer je mogao prije d.d. Uzet vise i dobit lovu odmah tako da ovim svim pisanjem pokazujete nepoznavanje elementarne matematike.
TA i je ćiri bu ćiri ba lupetanje, a što bi drugo bilo??
Bolje prognoze ima ćimpanza, nego TA, to je znanstveno dokazano, moram li po ne znam koji puta to dokazivati?
Vi koji trgujete po TA.. sretno vam bilo.. trebat će vam sreće
lp
[/quote]
i tebi sinko.. [kiss]
Ja znam da sam danas kupio ovu dugoročno perspektivnu dionicu po ttm P/E < 8, i s dividendnim prinosom većim od 6%. Sa zadovoljstvom ću dokupiti još po još nižim cijenama.
Ja znam da sam danas kupio ovu dugoročno perspektivnu dionicu po ttm P/E < 8, i s dividendnim prinosom većim od 6%. Sa zadovoljstvom ću dokupiti još po još nižim cijenama.
skoro ste i mene nagovorili kada pročitam vaš tekst, ali s druge strane na stolu ima podsjednik koji kaže ; puno gladnih vukova u zasjedi čeka da se bid popuni [sealed]