ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,40
5.075
488
10,45
10,60
-0,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Puno njih ovdje hvali dionicu, posebno njenu cijenu, a cijena svaki dan po posto dolje.

Kolege, i ja znam da su veliike količine kupljene po 102 Kune, ali to nije razlog da svoja uvjerenja ne istresete po asku pa što bude bude [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Evo lorise ako se tako bojis za svoje dionice ADPLa evo ja cu ih kupiti od tebe po 123 kn da te rjesim te brige….posto places danima na ovim razinama znaci tu ti je negdje i ulaz pa eto omogucit cemo ti da izades van s malim +om…jel posteno? javi se na PP s brojem dionica koje imas pa da dogovorimo vrjeme transakcije..samo pozuri jer uskoro idem na more i do 9mj necu pogledat ni burzu ni PD

P.S ajd probaj kupiti par tisuca dionica na ovoj razini s bida pa javi kak je proslo 🙂

...

Evo lorise ako se tako bojis za svoje dionice ADPLa evo ja cu ih kupiti od tebe po 123 kn da te rjesim te brige….posto places danima na ovim razinama znaci tu ti je negdje i ulaz pa eto omogucit cemo ti da izades van s malim +om…jel posteno? javi se na PP s brojem dionica koje imas pa da dogovorimo vrjeme transakcije..samo pozuri jer uskoro idem na more i do 9mj necu pogledat ni burzu ni PD

P.S ajd probaj kupiti par tisuca dionica na ovoj razini s bida pa javi kak je proslo 🙂

kolega zahvaljuem,

ajde prvo poberite ovih skoro 3000 dionica do 123 ( ima skrivenih naloga ) pa se čujemo ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

do 123 je cca 1250 kom i ne, nema skrivenih naloga [sealed]

Kolega HaoRen, jesmo se možda pogrešno razmijeli, dali vi to kupujete ili prodajete ?

gospodin xy je rekao da neće pasti za cijenu dividende…jok nije pala.

Pa bio je u pravu nije pala za iznos dividende već za dva iznosa [thumbsup]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

A narasti će nakon 7. mjeseca za 3 dividende.

Barem u ovoj dionici nebi trebalo paničariti, pa nije ovo Magma.

Odmorite se malo od burze. Pa zato vam i nude ovaj 7. mj. da se na miru okupate i pri Erste vrijeme sa obitelji, a ne buljeći u ekran od kompjutora…

Uživajte, idem šetati psa i malo na fitness…

tatazakon di si bio ovih dana kada je cijena bila oko 124 :)…cim padne oma ste tu, ko lesinari ;)….Lorise danas si izgubio priliku prodati po 123meni i kupiti na burzi po 119 to ti je 4kn po dionici taman za burek…inace imam i previse ADPla jos sam nadokupio nesto malo danas i ne mislim vise kupovati .Sutra letim iz HR idem na GO i nema me do 9mj mozda samo tu i tamo povremeno svratim vidjet sto ima na forumu…danas sam bio spreman kupit tvoje dionice po 123 samo da te se rjesimo s teme, no eto ocito ti je to premalo (ili smatras da vrjedi vise ili nemas niti jednu dionicu ADPLa za prodat)..bilo kako bilo ne kuzim zakaj onda uopce pises na ovoj temi…

Za ADPL nema brige, ugodno vam ljeto…

...

tatazakon di si bio ovih dana kada je cijena bila oko 124 :)…cim padne oma ste tu, ko lesinari ;)….Lorise danas si izgubio priliku prodati po 123meni i kupiti na burzi po 119 to ti je 4kn po dionici taman za burek…inace imam i previse ADPla jos sam nadokupio nesto malo danas i ne mislim vise kupovati .Sutra letim iz HR idem na GO i nema me do 9mj mozda samo tu i tamo povremeno svratim vidjet sto ima na forumu…danas sam bio spreman kupit tvoje dionice po 123 samo da te se rjesimo s teme, no eto ocito ti je to premalo (ili smatras da vrjedi vise ili nemas niti jednu dionicu ADPLa za prodat)..bilo kako bilo ne kuzim zakaj onda uopce pises na ovoj temi…

Za ADPL nema brige, ugodno vam ljeto…

Sretan put i ugodan provod [thumbsup]

Doticni gospodin iskreno cesto voli konfabulirati, iako sam toga ponekad nije svijestan. Osobno mi se kod njega bas ne svidja previse kad prica kako na njegovom blogu u komentarima svi mogu napisati kaj misle. Probajte staviti jedan komentar koji pozitivno govori o TA, cak i ako se slaze s njegovim misljenjem, pa ce vam sve biti jasno. Inace, u konkretnom slucaju ADLP se ne slazem s njim, jer po TA dionica izgleda da bi mogla dolje.

Puno njih ovdje hvali dionicu, posebno njenu cijenu, a cijena svaki dan po posto dolje.

Kolege, i ja znam da su veliike količine kupljene po 102 Kune, ali to nije razlog da svoja uvjerenja ne istresete po asku pa što bude bude [lol]

Nije to tako ni strašno, barem nemoram rabijati glavu gdje da reinvestiram dividedu ovo ljeto, Danas još dokupio za dividendu od KOSN jer su one sad malo preskupe a ADPL povoljna. A pored i jedne i druge možeš mirno spavati jer je lova dugoročno sigurna kao i banci a potencionalna dobit sigurno neusporediva. Na ovoj dionici dugoročno sigurno nema zame.
Lijep pozdrav !

New Report

Close