ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 03:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,03
4.965
450
11,00
11,30
3,24%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prodavatelji bi to fino i bez greške mogli prodati i na 135 ali što će im toliko love. Neznaju ni stim što imaju baratati. Stiskati cijenu tri dana prije prava na dividendu,kak se to ono zove….??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

/quote]
zavisi koliko će narasti pred dividendu. ako u ponedjeljak probije 150 kn, gotovo sigurno je da više neće padati ispod 135 kn. vidjet ćemo uskoro [thumbsup]
[/quote]
I ja se tome nadam. Iz tvojih usta u božje uši! To plus dividenda bilo bi … ahhh …! 😉

obzirom na skoru dividendu, da nije bila ova rasprodaja Preventovog paketa već bi ADPL bila na 150 kn, pa su sad svi malo oprezniji. 150 kn je ništa za ovakvu dionicu, ali ako nam je netko svejedno želi prodati po 127,50 kn + nam prepustiti 7,50 kn dividende – tim bolje! [thumbsup]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Koji je zadnji dan kada vlasnik ovih dionica ima pravo na dividendu? Na koji se dan dividenda isplaćuje?

...Cigarettes and coffee: an alcoholic's best friend...

netko je zadao kupovni nalog od 3243 komada (416 tisuća kuna) na 128,55 kn i pobrao prodajni nalog s 2500 komada pa sad čeka s ostatkom na kupnji. vrijeme za dividendu sve je bliže [thumbsup]

Koji je zadnji dan kada vlasnik ovih dionica ima pravo na dividendu? Na koji se dan dividenda isplaćuje?

Može li netko dobro upućen odogvoriti na pitanje?

Da li se plaća kakav porez na dividendu i ako da o kojem je postotku riječ na koji iznos?

hvala

...Cigarettes and coffee: an alcoholic's best friend...

Da li se plaća kakav porez na dividendu i ako da o kojem je postotku riječ na koji iznos?

hvala
[/quote]

1. dividenda 7,50 kn
2. zadnji dan za kupiti 11.07.2011.
3. isplata 13.08.2011.
4. poreza nema

to je po mom sjećanju pa ako netko ima što za ispraviti neka dopiše

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

hvala
[/quote]
imaš zse.hr..tamo ti sve piše

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

hvala
[/quote]

1. dividenda 7,50 kn
2. zadnji dan za kupiti 11.07.2011.
3. isplata 13.08.2011.
4. poreza nema

to je po mom sjećanju pa ako netko ima što za ispraviti neka dopiše
[/quote]
sve točno po podacima sa zse.

Ja dans još dokupio po 127,02 i čini mi se da sam dobro prošao.

ne kužim čemu tolike rasprave o padu cijene nakon dividende. sam iznos dividende je kikiriki u odnosu pad zbog preventa. ako i padne zbog dividende, brzo će nazad.

Dal isplata ide preko skdd-a ili šaljem broj žira ad plastiku?

New Report

Close