ADPL je ovom dogovornom transakcijom od 6500 komada upravo prešao 1 mil.kn prometa, a time drži oko 25% današnjeg prometa na ZSE… ako ovako nastavi, trgovat će se samo ADPL-om na ZSE [lol]
Neko se fino iskipava
Neko se fino iskipava
a neko se fino krca
Neko se fino iskipava
Nije ni čudo. Veliki se nakrcali na 109 – 119, euforično potegnuli male za sobom s ukrcajem na 123+ i ko će sad kome prodavat ? [cool]
Pa ako meni mostić dobro radi, vidim jedan veliki nalog izgrickan od puno malih usta.
Za to je uobičajen naziv distribucija, a znakovitosti distribucije su kada dionica , nakon što dulje vremena raste bez prave korekcije, npr 2-3 godine i uz povečanje prometa prestane rasti i kreće se u veliku rasprodaju
Vidim T1000 postao nakon lopine novi dušebrižnik. koji je sljedeći nick? Blago vama komentirati dionice koje vas ne zanimaju.
Pa ako meni mostić dobro radi, vidim jedan veliki nalog izgrickan od puno malih usta.
Za to je uobičajen naziv distribucija, a znakovitosti distribucije su kada dionica dulje vremena raste bez prave korekcije, npr 2-3 godine i uz povečanje prometa.
Na stranu to sto pises gluposti koje nemaju smisla no
Jesi ti normalan kad kazes da je ADPL jpravi primjer dionice koja je rasla 2-3 godine bez pravih korekcija i uz povecanje prometa ? to se pogotovo jasno vidi na grafu d 2007godine do nasa, koji ide strogo uspravno jel tako?
Vidim T1000 postao nakon lopine novi dušebrižnik. koji je sljedeći nick? Blago vama komentirati dionice koje vas ne zanimaju.
a tko kaže da mene plastika ne zanima?
Gdje ste to pročitali?
Mene ova tvrtka i dionica itekako zanima
HaoRen
pa ako je dno adpl bilo oko 32 kune u 2009, a sada je cca 130 kuna, to je rast od cca 350 % u cca 2,5 godine.
Gdje je problem?
n
nije loš razvoj situacije. osobno sam čekal na 115, al i ovih 129 će za koji mjesec bit jako jeftino, a neki će se i dalje čudit. dobro, to je njihovo pravo.
pa ako je dno adpl bilo oko 32 kune u 2009, a sada je cca 130 kuna, to je rast od cca 350 % u cca 2,5 godine.
Gdje je problem?
uzeo si kao mjerodavnu najnižu cijenu u 2009., ali ADPL se krajem te godine tržio i po 95 kn….. još da si uzeo prosjek cijele 2009. pa ajde, ali ovo što ti radiš je obično drukanje
Ovaj članak je sramota….ajmo redom
Ovo su samo pogledali udjele u TOP10, ja sam napisao jako precizno pred par stranica post s točnim promjenama, uglavnom otprilike PBZ +160,HPB+ 10,PAKTOR +100 , ROMF +150 + ERSTE SKRBNICKI 77 i jos neki su uzeli i tu je tih novih 570 tisuča u TOP 10….Ono što s ene vidi u TOP10 su i veiki skrbnički koji su izvan TOP 10 za to vidjeti trebate kupiti CD u SKDD,a niti takve informacije nesmijete predetaljno objaviti……
Za ovo nisam siguran ali mislim da tih 36770 je bilo na drugom računu i niti nije bilo na prodaju….sve što je bilo ponuđeno je prodano (neda mis e sada ručno zbrajati količine transakcija onom FIMAinom PDFu, ako se nekome da neka provjeri)
I največi biser za kraj
Dobro da nisu napisali još da je ADPL prodao 10 000 svojih dionica ili koliko več…
1.Boban nije mogao kupit 2500 kada je minimalno bilo moguce dati ponudu za 10 000komada
2. TIh 2500+ dionica je dobio kao nagradu, a sto je ljepo objavljeno na ZSE, koliko je koji član uprave dobio dionica (to je tih 10000+ za kolko se smanjila pozicija ADPL ralučuna..
Poslovni pretvarate se u INDEX !!!