ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 16:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uživam da sam bio u krivu.
I dalje promatram sa strane.
Ipak,još vam nedostaje jaka kupnja .I tada bi izgledalo puno bolje.

U ADPL će za strpljive teći med i mlijeko,a možda i za trejdere!

http://trzistakapitala.wordpress.com/

[thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

ovo sam vec objavio…ponavljam se…fundamenti ADPa su vise nego dobri….
EBITDA (Mil HRK) 2010 = 100.505
EBITDA x 8 (Mil HRK) = 804.04
Ukupan broj dionica (Mil) = 4.199584
Vrijednost dionice (HRK) = HRK 191.46
—vjerojatno ce u Q2 imati nesto slabiji promet od forecastiranog jer je Revoz sa 23/05 ukinuo 3. smjenu zbog problema u Japanu…..no oporavak ubrzo slijedi, a i ADP se za razliku od nase administracije "smanjio"….cuvajuci operativnu marzu….neka vas ne iznenadi i pad prihoda u Q3 jer je citava autoindustrija 1 mjesec na GOu tijekom 7. i 8. mjeseca….

neka vas ne iznenadi i pad prihoda u Q3 jer je citava autoindustrija 1 mjesec na GOu tijekom 7. i 8. mjeseca….

ja očekujem i 2q nešto lošiji po prihodima, a za dobit ćemo vidjeti. Ali u globalu mislim da će godina biti izvrsna. Možda bi bili i dobri nešto lošiji rezultati pa da odemo u pozitivnu blokadu.

ja mislim da su veći igrači među sobom postigli prešutni sporazum da ne prodaju na ovim razinama, moguće da ne prodaju ni ispod 150 kn…inače bi svatko od njih mogao par tisuća komada cijenu zatući na 110-115 kn, a to nikome od njih nije interes.
bolje im je držati, ubirati dividendu, dokupiti koji komad pa čekati nekakvo preuzimanje u budućnosti gdje bi svi izašli van s velikim plusom

zdravo razmisljanje..a cini se da tko je htio 1dnevnu zaradu da je vec izasao..i cijena ide nazad gore

Što se tiče rezultata, glupo je pogađati, ali i dalje se radi u tri smjene, neumorno.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

1. GRUPA AEROKOSMICHESKOE OBORUDOVANIE 1.259.875 30,00 Osnovni račun SANKT-PETERBURG, RUSIJA
2. PBZ D.D. 216.781 5,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 150.000 3,57 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. B_AKI NENAD 149.274 3,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. AD PLASTIK D.D. (1/1) 114.360 2,72 Osnovni račun SOLIN, HRVATSKA -9419
6. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 105.579 2,51 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA +78
7. PAKTOR D.O.O. 100.000 2,38 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 77.000 1,83 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. BOBAN JOSIP 72.850 1,73 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA +2485
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 56.000 1,33 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA

Eto HP lagano lagno dokupljuje…..Sto se tice ovog smanjejna na racunu broj 5. odmah da preduhitrim "katastroficare", ne prodaje ADPL svoje dionice, nego je to smanjenje uzrokovano podjelom dionica članovima uprave, što se i može vidjeti kroz promjenu na računu broj 9

Vaš link

...

Sto se tice ovog smanjejna na racunu broj 5. odmah da preduhitrim "katastroficare", ne prodaje ADPL svoje dionice, nego je to smanjenje uzrokovano podjelom dionica članovima uprave, što se i može vidjeti kroz promjenu na računu broj 9

Vaš link

a do koje količine je data suglasnost trezoru za kupnju? ili će to tek biti izglasano u srpnju?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ma to s dozvolom za kupnju svake godine izglasaju…pogledaj najavu za ovu GS, te zakljucke proslih GS pa ces vidjeti…..osobno ne bih pridavao veliku važnost tome

...

ja mislim da su veći igrači među sobom postigli prešutni sporazum da ne prodaju na ovim razinama, moguće da ne prodaju ni ispod 150 kn…inače bi svatko od njih mogao par tisuća komada cijenu zatući na 110-115 kn, a to nikome od njih nije interes.
bolje im je držati, ubirati dividendu, dokupiti koji komad pa čekati nekakvo preuzimanje u budućnosti gdje bi svi izašli van s velikim plusom

to ima smisla… [cool]

to ima smisla… [cool]
[/quote]
pa zašto da zarade za fiču kada mogu uzeti ferari :)))))))…normalno da ne prodaju sada…ima vremena..nisu glupi..

Vidim da mnogi spominju kako su mirovinski fondovi posjedovali dionice ADP-a 2008. godine pa su ih morali prodavati (zbog stupidnog zakona) kad je cijena pala. Ali ja to baš i ne vidim, evo u prilogu podaci (sa mojedionice) o top 10 dioničara na 3 nasumično odabrana datumu u 2008. (3., 7. i 11. mjesec).
Tu nema mirovinskih fondova (pod njihovim osnovnim računima), eventualno su pod ovim skrbničkim Zagrebačke banke i PBZ-a. No, ako i jesu, to znači da minimalno 2 mirovinca nisu posjedovala dionice ADPL (točnije, ništa značajnije, jer bi inače bili u top10).

New Report

Close