Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,70 | 15.877 | 1,484 | 10,55 | 10,85 | 0,46% |
Da li će gore ili dolje – to ne znam.
Da li je dobra ili loša dionica – to znam.
Da li će ovo biti test za one koji se hruste na Short selling – e to ćemo da vidimo u ovoj kratkoj epizodi. I to me jako zanima koliko ima hrabrih na našoj maloj burzi.
A kao i u svakoj priči netko će biti sretne ruke, a netko će izvući deblji kraj.
Na kupnji nema velikih naloga.Zašto?
Znaju da ima puno municije da ih zatuku.Oprez!
U ADPL će biti meda i mlijeka za strpljive,za dnevne trejdere dobar pušing!
Tek je prošlo dva pakete od 108 ?
S obzirom na dug/EBITDA od cca 1,5 i trenutni EV/EBITDA od oko 6,0 uz ogromne mogucnosti rasta ne zanima me da li je cijena 110 ili 120.
+ ADPL
Na kupnji nema velikih naloga.Zašto?
Znaju da ima puno municije da ih zatuku.Oprez!
U ADPL će biti meda i mlijeka za strpljive,za dnevne trejdere dobar pušing!
Tek je prošlo dva pakete od 108 ?
[/quote]
Mozda su ostali dugorocno usli.
Nema vece prodaje za sada,nadam se prema 130 do kraja dana.
pošteno…
iako osobno duboko vjerujem da je ADPL vrhunska firma i da će dionica preije ili poslije bit iznad 200kn, samo ne znam hoće li prije toga poljubit 115, ili 85kn ili nešto između, malo me štrecne kad vidim da Blumen baca svoj račun i DCM metodu po kojoj je Magma vrijedila 300kn, a Ingra ko zna koliko [yawn]
S obzirom na dug/EBITDA od cca 1,5 i trenutni EV/EBITDA od oko 6,0 uz ogromne mogucnosti rasta ne zanima me da li je cijena 110 ili 120.
+ ADPL
– lijevi bubreg
+ ADPL
[wink]
Po meni neko čini Sizifov posao,čuvajući cijenu na 125,ja da sam kupio po 110 bio bi mu vrlo zahvalan,nažalost nisam,jer mi se nije dalo uzeti MARGIN,A SAD MI JE ŽAO..
Sudeći po trenutno minimalnom spreadu od 15 lipa (124,85 / 125,00 u 13.05h) ADPL bi mogla postati među likvidnijim dionicama.
Možda bi bilo dobro zbrojiti koliko je dionica prodano po 110 ipak je to 15 Kuna zarade ?