hm, izgleda da su se brokerske kuće dosjetile kako riješiti problem kupnje minimalno 10.000 komada, pa da će brokeraji podnositi jednu (ili više) ponuda koja će sadržavati više manjih ponuda njihovih klijenata….dobra ideja, ako je tako fakat bih si mogao kupiti 1000 komada po 110 kn [thumbsup]
hm, izgleda da su se brokerske kuće dosjetile kako riješiti problem kupnje minimalno 10.000 komada, pa da će brokeraji podnositi jednu (ili više) ponuda koja će sadržavati više manjih ponuda njihovih klijenata….dobra ideja, ako je tako fakat bih si mogao kupiti 1000 komada po 110 kn [thumbsup]
Može neki izvor ove informacije ?
Ovo je igra za puno punoljetne i ako se ne varam kupac za 21% Preventovog paketa je manje više već poznat.
BTW kaj glumi ovaj sa – 1107 133,99 sad je podigal cijenu za 3 kune znači da sam navlači ljude da prodaju i da ne misli ovo iskrcat.
je li isada glumi???
Upravo zvao Abacus. Kako stvari stoje postoji mogućnost parceliranja, tj da će oni to raditi za svoje klijente. Naravno minimalno je 10000 dionica da se skupi ali mislim da to neće bit problem :). Naravno cijena se još nezna.
Poz!
fakat koja navlakuša ovdje zbog jednog novinskog teksta.
ekipa je prodala pa se nada da će na 120, i ja bi ali teško.
kakva navlakuša sve što su prodali već mogu kupiti jeftinije ne drukaj …
Igleda da sve prodano po bidu ide u ddjh [sealed]
a kaj ako na dan dražbe cijena na burzi bude ispod 110kn?
nisam svoje prodal, da ne mislite da drukam na pad.
Ovo je igra za puno punoljetne i ako se ne varam kupac za 21% Preventovog paketa je manje više već poznat.
Tako je kolega znači radi se samo o 4 % znači cca. 5 paketa.
Za sad iskipano preko 14.000 komada, ovome se baš žuri van [rolleyes]