Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.106 | 2,287 | 10,55 | 10,75 | -2,76% |
….
…prosjek zadnjih 90 tradeova ja 130,66 HRKa…- 10%…ja ne bih isao ispod tog nivoa…….
Velikodušan si. Vidjet ćemo.
Evo i službene obavijesti o Sealynx-u:
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/tbof3ZWQhihV1cUnBTb69w==.pdf
U svakom zlu neko dobro.Iako mislim da bi kupnjom Francuske firme dugoročno profitirali možda je i dobro ovako kako je ispalo.Neka se sada okrenu prema Fiatu u Srbiji,nedavno su bili na sajmu i možda se ostvari kakva suradnja.Pozdrav.
kud bolje prilike od 25% Preventovog paketa dionica našeg velikog proizvođača autodijelova!
"Karl Schick iz Industrijske i trgovačke komore u Ulmu svjedoči kako opet dobivaju upite poduzeća koja se žele angažirati na jugoistoku Europe.
"To se na primjer odnosi na sektor izrade dijelova za automobile, ali i sve više u čitavom području obnovljivih izvora energije."
Ovo je podatak koji ohrabljuje,kada švabo nešto uhvati raditi onda nema greške.ADPlastika je ozbiljan igrač u auto industriji u ovom dijelu Europe pa tako i kandidat za posao sa Nijemcima.Možda sam malo subjektivan ali optimizma nikad dosta.Pozdrav.
@nokla
Možeš li kopirati članak?
Evo jedne analize od 30.03.2011., tek sad sam naletio na tu stranicu ali sa vremenskim odmakom prenosim.
http://www.hrportfolio.com/hr/fondovi/fondovi_0_0_0_0/||Analize_Fondova|Mo-zhe_li_dionica_AD_Plastik_d-cot-d-cot-_dosegnuti_170_kn-upit-_-zagL-30-cot-03-cot-2011-cot–zagD-|71
Može li dionica AD Plastik d.d. dosegnuti 170 kn? (30.03.2011.)
Tehnički promatrano dionica se nalazi u bikovskom trendu od 08.06.2010., a koji nastaje nakon odbijanja od vrijednosti 80,21 kn (min cijena promatranog vremenskog razdoblja). Odbijanjem od minimuma, cijena se gotovo 4,5 mjeseca zadržavala ispod razine od 96 kn, a čijim je probojem u kratkom roku dosegnula 111 kn, kojeg smo na grafikonu označili kao vrh prvog vala, bikovskog investicijskog ciklusa.
Cijena se trenutno nalazi na 134,00 kn, a peti val se podosta odmakao od minimuma na 122,00 kn, koji predstavlja ključni "support" za nastavak bikovskog "sentiment"-a. Ukoliko se cijena uspije održat iznad spomenutog "supporta", prvi cilj mogao bi biti testiranje prethodne high vrijednosti na 146,00 kn, zatim i proboj do 153,00 kn (61,8 % fibo projekcijske veličine 3 vala). Konačni cilj 5 vala nalazi se na vrijednosti od 170,00 kn, a za realizaciju spomenute vrijednosti, potrebno je višednevno kontinuirano zadržavanje iznad 153,00 kn.
LIDER
Ni kupaca ni akvizicija
Svakako mora postojati veza između toga što slovenske banke ne mogu pronaći kupca za 25,76 % posto dionica solinskog AD Plastika, koji je u posjedu Preventa koji je u stečaju, i toga što AD Plastik nije uspio preuzeti francusku tvrtku Sealynx A T.
Kakva god to veza bila, utjecala je na propast odlične prilike da hrvatska tvrtka postane vodeći svjetski proizvođač u svojioj niši.
LIDER
Ni kupaca ni akvizicija
Svakako mora postojati veza između toga što slovenske banke ne mogu pronaći kupca za 25,76 % posto dionica solinskog AD Plastika, koji je u posjedu Preventa koji je u stečaju, i toga što AD Plastik nije uspio preuzeti francusku tvrtku Sealynx A T.
Kakva god to veza bila, utjecala je na propast odlične prilike da hrvatska tvrtka postane vodeći svjetski proizvođač u svojioj niši.
Zato će biti dividenda veća… [wink]
lp
Inače, što se dogodilo s onim da će se Prevent-ov paket prodati do kraja travnja.
Vaš link
Jer, ukoliko se ne varam. Travanj je davno prošao, lipanj se približava, a nikakvih novih informacija nemamo. Mogli su nam barem kakvu informaciju dati, da li se pregovora s nekim ili uopće nema zainteresiranih…