ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,70
15.877
1,484
10,55
10,85
0,46%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

možda je nekome danas ponestalo casha pa je opleo po bidu, nešto slično kao na fnvc par sati ranije. samo nagađam, naravno..
možda netko nešto zna. možda su u šumi… [smiley]

ova pat pozicija je već priiiilllliiično dosadna[yawn], kad svi znamo da ovo čudo nekaj i vrijedi za razliku većine zse liste,ako nitko neće kupit paket dajte ga na burzu da ga raskomodamo ako moze? [tongue]

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

opet 1000 na asku…ko to prodaje?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Slabo se piše na ovu temu u posljednje vrijeme… svojevrsno zatišje pred buru.
Ima li tko kakvo mišljenje kad će izvješće za prvi kvartal?
Ja bih rekao u idućih par dana, možda sutra ili u ponedjeljak… a, budući da je na temelju izvješća cijeli automobilski sektor u Europi rastao prethodnih dana, posebice Renault ( neću spominjati tko je njihov kooperant ), očekujem vrlo dobro izvješće i za AD Plastic… [thumbsup]
Neka me slobodno isprave malo iskusnije kolege poput Plavog, Nina i još nekih ukoliko griješim…

Ja bih rekao u idućih par dana, možda sutra ili u ponedjeljak… a, budući da je na temelju izvješća cijeli automobilski sektor u Europi rastao prethodnih dana, posebice Renault ( neću spominjati tko je njihov kooperant ), očekujem vrlo dobro izvješće i za AD Plastic… [thumbsup]
Neka me slobodno isprave malo iskusnije kolege poput Plavog, Nina i još nekih ukoliko griješim…

Očekujem isto kao i vi kolega.
Nadam se i izdašnoj dividendi.

Očekujem tu još neka iznenađenja u skorije vrijeme.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

izašlo izvješće [cool]

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ADPL-fin2010-1Y-REV-K-HR.pdf

godišnje revidirano

lp
[/quote]

Ako ce isplacivati dividendu u istom omjeru prema dobiti kao prosle godine, ona
bi iznosila oko 3,30kn.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Izvjestaj za prvo tromjesecje u prethodne dvije godine objavljen je 30.04.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ADPL-fin2011-1Q-NotREV-K-HR.pdf

fantastično..ovo po meni ide na 200kn..brzo

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Očekivalo se dobro, ispalo i više nego dobro.
Uprava koja je tradicionalno suzdržana najavljuje još bolje rezultate.

Sada i rješavanje problema s Preventom možemo mirnije sačekati.

lp
[/quote]

Ako ce isplacivati dividendu u istom omjeru prema dobiti kao prosle godine, ona
bi iznosila oko 3,30kn.

[/quote]
pa kako po istom omjeru 3,3?
Pa koliko je dobit ove godine puta veca od proslogodisnje a prosle god. dividenda je bila 1,5 kn….
Tebi je 2×2=1,5

New Report

Close