ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 08:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,20
2.968
265
11,00
11,20
1,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uh…

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/bUvVKnubiE4T13AS7qdeUA==.pdf

Hrvati kupuju francuze.. [thumbsup]

lp

samo su dali ponudu za kupnju firme u stečaju….da li će kupiti, tek ćemo vidjeti
[/quote]

Raketa [thumbsup]
[/quote]

..ovo je ništa još za sada…bez 2.000.000 Kn prometa danas ne priznam ništa.. [wink]

kupuj na glasinama prodaj na vijestima izvuci najveci prinos koji mozes

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

2 u 1:

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/ad-plastik-predao-ponudu-za-preuzimanje-sealynx-automotivea,107891.html

2 u 1:

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/ad-plastik-predao-ponudu-za-preuzimanje-sealynx-automotivea,107891.html

Koja firma je ovaj adeplastik [shocked] ufijek me iznenadi.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Najbolja stvar je da sam ovu vijest postao jos prosli tjedan ali je moderator nije pustao….

Pitanje je o kolikoj je transakciji riječ…

Da nam ne bi ovdje bila jedna dokapitalizacija na dijelu???

[rolleyes]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[rolleyes]

lp

A kolika bi mogla biti? Koliko je to "veliko"? Pa u stečajevima se obično ne kupuje za neke ozbiljne "valuacije".

Ako to kupe, onda vjerojatno ništa od izdašne dividende.
Ne kažem da je to loše, dapače, samo napominjem da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

[rolleyes]

lp

A kolika bi mogla biti? Koliko je to "veliko"? Pa u stečajevima se obično ne kupuje za neke ozbiljne "valuacije".
[/quote]

Ne znam, razmišljam na glas.
Pogledaj što imaju sve od imovine..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

slaba je vjera ulagača u sve, potpora iznad 130 kn je nikakva…ne bih se čudio ako se sutra prekosutra opet vrati na 125 kn

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Neko su ovdje spominjali zainteresiranost za kupnju neke francuske tvrtke, možda bude i tu nešto, to bi jako odzvonilo u investicijskoj javnosti, naša tvrtka kupuje neku stranu iz zapadne EU..

ŠTO SE TOGA TIČE TO JE GOTOVA STVAR.NE KUPUJE SE TA TVRTKA JER JE DOBRA ,VEČ ŠTO SA KUPNJOM NJE DOBIVAJU ULAZNICU(UGOVORE) ZA ULAZ UMEĐU VELIKE PROIZVOĐAČE AUTOMOBILA,A TO MOGU SAMO NA TAKAV NAČIN.

KASNE SA INFORMACIJOM 6 DANA-IPAK SAM BIO BRŽI POZDRAV SVIM DIONIČARIMA ADPL [cool]

prva kupnja na 128,xx kn…. gotov rast? [undecid]

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close