Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,20 | 2.968 | 265 | 11,00 | 11,20 | 1,82% |
Uh…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/bUvVKnubiE4T13AS7qdeUA==.pdf
Hrvati kupuju francuze.. [thumbsup]
lp
samo su dali ponudu za kupnju firme u stečaju….da li će kupiti, tek ćemo vidjeti
[/quote]
Raketa [thumbsup]
[/quote]
..ovo je ništa još za sada…bez 2.000.000 Kn prometa danas ne priznam ništa.. [wink]
kupuj na glasinama prodaj na vijestima izvuci najveci prinos koji mozes
Koja firma je ovaj adeplastik [shocked] ufijek me iznenadi.
Pitanje je o kolikoj je transakciji riječ…
Da nam ne bi ovdje bila jedna dokapitalizacija na dijelu???
[rolleyes]
lp
[rolleyes]
lp
A kolika bi mogla biti? Koliko je to "veliko"? Pa u stečajevima se obično ne kupuje za neke ozbiljne "valuacije".
Ako to kupe, onda vjerojatno ništa od izdašne dividende.
Ne kažem da je to loše, dapače, samo napominjem da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.
[rolleyes]
lp
A kolika bi mogla biti? Koliko je to "veliko"? Pa u stečajevima se obično ne kupuje za neke ozbiljne "valuacije".
[/quote]
Ne znam, razmišljam na glas.
Pogledaj što imaju sve od imovine..
lp
slaba je vjera ulagača u sve, potpora iznad 130 kn je nikakva…ne bih se čudio ako se sutra prekosutra opet vrati na 125 kn
Neko su ovdje spominjali zainteresiranost za kupnju neke francuske tvrtke, možda bude i tu nešto, to bi jako odzvonilo u investicijskoj javnosti, naša tvrtka kupuje neku stranu iz zapadne EU..
ŠTO SE TOGA TIČE TO JE GOTOVA STVAR.NE KUPUJE SE TA TVRTKA JER JE DOBRA ,VEČ ŠTO SA KUPNJOM NJE DOBIVAJU ULAZNICU(UGOVORE) ZA ULAZ UMEĐU VELIKE PROIZVOĐAČE AUTOMOBILA,A TO MOGU SAMO NA TAKAV NAČIN.
KASNE SA INFORMACIJOM 6 DANA-IPAK SAM BIO BRŽI POZDRAV SVIM DIONIČARIMA ADPL [cool]
prva kupnja na 128,xx kn…. gotov rast? [undecid]