ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 15:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,92
36.168
3,312
10,85
11,45
0,91%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Potvrđeno:

ADPL-R-A ulazi u Crobex od 21.03.2011. [thumbsup]

Link?
[/quote]

Vjeruj mi na riječ.
[/quote]
tko još?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

http://zse.hr/default.aspx?id=34370

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Možda onda indeksni fond sad otkupi dio Preventovih dionica? pitanje je samo cijene, ne vjerujem da će ih plaćati po cijeni na burzi [sad]

..mislim da bez obzira cijena ide barem 10% gore ma koliko mi šutili o tome… [wink]

ulazak ADPL u crobex ostao je bez jačeg odjeka među ulagačima, valjda su svi već računali na to? [rolleyes]

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

ulazak ADPL u crobex ostao je bez jačeg odjeka među ulagačima, valjda su svi već računali na to? [rolleyes]

…ćekaj da se probude iz zimskog sna…. [lol]

Ma ne kolega, petak je, svi su već otišli doma, u ponedjeljak će to, kad se zbroje vrli portfolio manageri naših cijenjenih fondova [wink]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

….čeka se rasprodaja na 109,xx

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

neće to gore dok se ne riješi paket od janeza, prevelik je to uteg…
čitaj puno dionica…

neće to gore dok se ne riješi paket od janeza, prevelik je to uteg…
čitaj puno dionica…
[/quote]

….stari moj dok se to riješi još ćemo mi 5 puta najmanje do 150 pa natrag…

hoče li taj indeksni fond sad početi kupovat dionice ADPL na burzi pa da mu uvalimo ADPL na +130???
[thumbsup]

tekst je predmet diskusije bez nagovora na kupnju ili prodaju

hoče li taj indeksni fond sad početi kupovat dionice ADPL na burzi pa da mu uvalimo ADPL na +130???
[thumbsup]

možda, al za 2 tjedna…

[thumbsup]

Kad počne kupovati otiće i cjena gore,treba biti strplljiv jer ADPL vrijedi puno više od 130kn.Pozdrav.

New Report

Close