Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,88 | 27.394 | 2,517 | 10,80 | 11,10 | 0,00% |
solinjani posjetili francuze, prošli tjedan
Kakve su tu špekulacije?
Kupnja francuza od Ad Plastike?
lp
niti ce nektko dati sada te pare za ADPL niti ce netko dati te pare za KSST ali oni nisu tema tu!
Moja prognoza mi za sada ide na ruku, odlicna dionica ali preko 135 je bio jako veliki SELL signal i trebalo ga je iskoristiti.
Rekao sam da je cekam na 120 i mislim da ce je sentiment oko ne pojavljivanja kupca do tamo i dogurati, ne zato sto to realno zasluzuje nego ce investitori vrlo brzo shvatiti da je ova dionica napravila brutalan rast i da momentalno nema takav potencijal kao neke druge.
Jednostavno je predvijdeti ponasanje vecine investitora na ZSE, kada vidi da neke dionice rastu a njihova stoji, nazlost, 80% prodaje svuju dionicu i ulazi u rastucu.
Hvala
Dobro si napravio. Ali i ušao u svojevrstan rizik jer se na dražbi moglo dogoditi i suprotno. Slažem se da bi dionica mogla nastaviti sa klizanjem prema dolje, iako fundamentalno gledajući za to nema nikakvog razloga, ali tržišni sentiment i recentni rasplet oko aukcije mnogi bi investitori mogli protumačiti negativno, te bi se cijena mogla zakotrljati i niže od tvojih 120 kn (kako si uopće došao do te brojke ako nije tajna?). I sada treba biti pametan i gledati pokupiti što je jeftinije moguće.
[/quote]
Istina kolega moglo je biti i skroz drugacije samo….znas kako se kaze
Dobra Prosudba dolazi iz iskustva, a iskustvo od loših prosudba hahahahahaha
[lol] [lol]
Tako da bi se reklo da nista ne radim ako neznam!!!
da bojim se da bi se moglo naci i nesto ispod 120, mislim da cu pricekat jos malo, belej me za sada dobro mazi pa se nedam tako lako iz njega!!!
Kakve su tu špekulacije?
Kupnja francuza od Ad Plastike?
lp
ili ti ga "solinjani kupuju francuze" [thumbsup]
[/quote]
Ok, a od kuda ta info?
Da li je to negdje pisalo u novinama, ili?
lp
[/quote]
točan odgovor je ili
Ajde neka taj koji je prvi pustio informaciju o francuzima stavi link o tome.Ovo je sve samo nagadjanje,bilo bi super samo daj da pročitamo.Pozdrav.
Ajde neka taj koji je prvi pustio informaciju o francuzima stavi link o tome.Ovo je sve samo nagadjanje,bilo bi super samo daj da pročitamo.Pozdrav.
– nije nagađanje
– trenutno nema linka o tome
– kada bude link, vlakić će već biti na pola puta
– možete mi vjerovati ili ne
sva naklapanja o preuzimanjima i sličnim stvarima su suvišna i samo štete dionici. ono što je bitno je ulazak u crobex za 15 radnih dana. to bi trebalo značajno dići likvidnost, a k tome i cijenu (mada ne toliko značajno kao likvidnost.)
sva naklapanja o preuzimanjima i sličnim stvarima su suvišna i samo štete dionici. ono što je bitno je ulazak u crobex za 15 radnih dana. to bi trebalo značajno dići likvidnost, a k tome i cijenu (mada ne toliko značajno kao likvidnost.)
Itekako je bitno, što mislite kako bi odjeknula vijest tipa AD Plastik tvrtka iz Solina kupuje francusku tvrtku XY. Nije baš da je uobičajno blago rečeno, zar ne?
Obzirom na dosadašnju vjerodostojnost kolege rezidenta, meni je ovo korisna informacija koju ću nastojati iskoristiti ( čitaj podebljati udio u tvrtki, ranije nego sam planirao ).
lp