ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 15:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,92
36.168
3,312
10,85
11,45
0,91%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sto ti stvarno mislis da će neka budaletina dati 600 miljona kuna za zemljetinu ksst 20 km od splita?

Vidim da bogati ne troše pare ad plastiku, znači imaće za staklenike [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

drOETKER malo me podsjecate na onog s inicijalima M.M.

niti ce nektko dati sada te pare za ADPL niti ce netko dati te pare za KSST ali oni nisu tema tu!

Moja prognoza mi za sada ide na ruku, odlicna dionica ali preko 135 je bio jako veliki SELL signal i trebalo ga je iskoristiti.

Rekao sam da je cekam na 120 i mislim da ce je sentiment oko ne pojavljivanja kupca do tamo i dogurati, ne zato sto to realno zasluzuje nego ce investitori vrlo brzo shvatiti da je ova dionica napravila brutalan rast i da momentalno nema takav potencijal kao neke druge.

Jednostavno je predvijdeti ponasanje vecine investitora na ZSE, kada vidi da neke dionice rastu a njihova stoji, nazlost, 80% prodaje svuju dionicu i ulazi u rastucu.

Hvala

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

http://www.abanka.si/osebne-finance/

evo vam link a banke vip…nađite načina pa kontaktirajte neke osobe iz dotične banke, pokušajte saznati kako misle prodati 1,08 milijun komada adpl dionica, na koji način i do koje su najniže cijene po komadu spremni ići…da se mi ovdje ne vrijeđamo i ne gađamo svojim vlastitim nagađanjima

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

je li netko zna štogod o tvrtki "SILAC" iz Francuske ?

je li to tvrtka u stečaju koju je prošli tjedan posjetila AD Plastik-a?

je li netko zna štogod o tvrtki "SILAC" iz Francuske ?

Ne…..(šatro)..ali bi mogli baciti pogled na "Švabe"…. [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

niti ce nektko dati sada te pare za ADPL niti ce netko dati te pare za KSST ali oni nisu tema tu!

Moja prognoza mi za sada ide na ruku, odlicna dionica ali preko 135 je bio jako veliki SELL signal i trebalo ga je iskoristiti.

Rekao sam da je cekam na 120 i mislim da ce je sentiment oko ne pojavljivanja kupca do tamo i dogurati, ne zato sto to realno zasluzuje nego ce investitori vrlo brzo shvatiti da je ova dionica napravila brutalan rast i da momentalno nema takav potencijal kao neke druge.

Jednostavno je predvijdeti ponasanje vecine investitora na ZSE, kada vidi da neke dionice rastu a njihova stoji, nazlost, 80% prodaje svuju dionicu i ulazi u rastucu.

Hvala

Dobro si napravio. Ali i ušao u svojevrstan rizik jer se na dražbi moglo dogoditi i suprotno. Slažem se da bi dionica mogla nastaviti sa klizanjem prema dolje, iako fundamentalno gledajući za to nema nikakvog razloga, ali tržišni sentiment i recentni rasplet oko aukcije mnogi bi investitori mogli protumačiti negativno, te bi se cijena mogla zakotrljati i niže od tvojih 120 kn (kako si uopće došao do te brojke ako nije tajna?). I sada treba biti pametan i gledati pokupiti što je jeftinije moguće.

je baš ta, ajmo dalje …

je baš ta, ajmo dalje …

[/quote]
Evo šta sam ja našao o Silac-u,da je proizvođač tkanine za unutarnje uređenje automobila,a spada u grupaciju Mecaplast,jedan od najvećih evropskih proizvođača autodijelova,prisutni u 14 država sa 5800 zaposlenih

http://goliath.ecnext.com/coms2/product-compint-0000762104-page.html

http://www.mecaplast.com/en/index.htm

06434
MECAPLAST SAM
Address: BP 689, 4-6 avenue Albert II, 98014 Monaco
Cedex
International tel: +377 92 05 52 52
International fax: +377 92 05 68 69
Company email: mecaplast@mecaplast.com
Website: http://www.mecaplast.com
Company Registration Number: 82S01901
Board of Directors: Charles Manni (Chairman and Chief
Executive Officer)
Management: Thierry Manni (Chief Executive Officer), M
de Raco (Director of Human Resources and Quality), G
Lemoine (Director of Products and Process Engineering),
L Mignella (Director of Purchasing), J Monteiro (Director of
Industrial Operations), R Pastorelli (Director of Sales), A Sarran
(Director of International Activities), O Sevener (Director
of Finance), E Voituret (Director of Programs and Strategy)
PRINCIPAL ACTIVITIES: Manufacture of plastic modules and
filtration system components for the automotive industry
Subsidiary Companies: (100% owned unless stated)
: Aries
Meca SAS (France); Mecaplast Diffusion SAM; Mecaplast
Production SAM; Neyr Plastiques Holding SAS (France);
Precis Meca (France); Robomat (France); Silac Auto
(France); SILAC SAS (France)

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

je baš ta, ajmo dalje …

[/quote]

Može malo pojašnjenje, tko je koga posjetio i kada?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

solinjani posjetili francuze, prošli tjedan

New Report

Close