ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 15:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
11,04
9.494
860
11,00
11,20
-1,35%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

OTKAZ JAVNE DRAŽBE DIONICA AD PLASTIK d.d. (ADPL-R-A)

Investicijsko društvo FIMA Vrijednosnice d.o.o., Varaždin, Međimurska 28, objavljuje:

OTKAZ JAVNE DRAŽBE

za prodaju 1.081.770 dionica izdavatelja AD Plastik d.d., a za koju je poziv objavljen u Jutarnjem listu, 24. siječnja 2011., budući da zaključno s 18. veljače 2011. nije bilo uplata na ime jamstva za ozbiljnost ponude.

http://www.fima-vrijednosnice.com/default.aspx?id=368659

zabrinjavajuće da nikoga ne zanima veliki paket dionica ADPL [embarass]

što očekujete sutra?

sve iznad je odlična prodaja [sealed]

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

što očekujete sutra?

[/quote]

Iznad čega kolega? Vi bi jeftino kupili?
Pa i ja bi ! [pray]

Pa ako postojec idionicari vjeruju u adpl, ne bi ih trebao smetati taj kratkorocni poremecaj cijene..
Ja sam za to da se krene u rasprodaju po burzi…
Volio bih kupovati po 80 kn [thumbsup]
[/quote]

Svi bi mi to više manje voljeli, ali s druge strane, ako pogledaš graf onda bi se stvorili svi preduvijeti za moguće stvaranje desnog ramena H&S-a, a to nitko od nas nebi volio.

Stoga, osobno ipak biram opciju umjerenog rasta s mini korekcijama…

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

što očekujete sutra?

[/quote]

130

Ne vjerujem da postoji mogućnost prodaje te količine na burzi, eventualno dogovorena transakcija.
Moguć kratkotrajan pad iz čisto psiholoških razloga.
Nekako mi najviše miriše na dužu stagnaciju između 120 i 130kn.

Svi ste počeli predviđat nekakav pad ,zbog novonastale situacije!
Eto baš sutra,vama za inat,dionica ide gore.
Živi bili pa vidili …. [thumbsup]

super…a zbog čega bi trebala rasti?izvješće je odavna poznato,a od prodaje velikog paketa po samo 109 kn nema ništa. što ako počnu prodavati manje pakete po 100 kn na burzi? [sad]

I što sad? Prodati, držati ili kupiti?

ovisno o ciljevima, kraktoročno vjerojatno prodati,….dugoročno držati…
hm teško je reći….mali pad se očekuje vjerojatno- biće zanimljivo sutra

super…a zbog čega bi trebala rasti?izvješće je odavna poznato,a od prodaje velikog paketa po samo 109 kn nema ništa. što ako počnu prodavati manje pakete po 100 kn na burzi? [sad]
[/quote]

E Momo,Momo……..
i sam sam postavlja takva pitanja ,dok sam ima tu dudicu(bez ljutnje)
Burza je ipak burza i da je tako predvidljiva svi bi mi dizali lovu ,ali tko bi onda pušija???
Previše je jakih igrača u ovoj dionici da bi je olako pustili da ozbiljno padne.
Naravno ni moja teorija ne drži vodu do kraja ,jer ipak je ovo burza ,a mi, mali igrači, samo možemo pratiti tokove….
Osobno,mislim da sutra ne padamo,a to je samo moja intuicija koja nema argumentiramo uporiše osim filinga!

daj boze da padne na 110 kn da podebljam dio.
ponude nema jer:
a) kratki rok
b) sa 25% imas nista, bez otkupa dijela od rusa sto ce ti 25% a to ipak traje malo vise od 2 mjeseca

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

daj boze da padne na 110 kn da podebljam dio.
ponude nema jer:
a) kratki rok
b) sa 25% imas nista, bez otkupa dijela od rusa sto ce ti 25% a to ipak traje malo vise od 2 mjeseca

Ne vjerujem u toliki pad, kada nije uzrokovan nepovoljnim vijestima vezanim za poslovanje samog Plastika? Govorim općenito, jer sam mišljenja kako je bilo bolje da su pregovarali sa upravom i našli modela kako bi bolje iskonstruirali priču oko prodaje Preventovog udjela.

No pustimo što bi bilo kada bi bilo, model prodaje paketa dionica na regularnom tržištu je prilično nelogičan. Ima li netko ideje kako bi se to riješilo na najbezbolniji način za postojeće dioničare?

New Report

Close