ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,26
5.984
583
10,15
10,50
3,47%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

danas sam u guzvi ali do kraja tjedna cu sigurno napisat prijavu hanfi!

Za sve one koji se državnim institucijama žale na "trla-baba-lan" uveo bi obavezni pojam ZABRANA JAVNO DJELOVANJA. U tvom slučaju to bi bilo zabrana trgovanja na burzi, u trgovini i na tržnici, uz obavezno raspolaganje novcima uz prisustvo oba roditelja! [lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

svi su na bidu i šute [lol]

svi su na bidu i šute [lol]

to je bilo do 10.00…sad su svi na asku jer očito ADPL nema snage za ostanak iznad 140 kn…do kraja tjedna je ADPL na 130 kn

Ovi bureci ne daju disat …..
Ima ih ka muva!

pa dionica je prepumpana u zadnjih godinu dana, ali su joj i izvješća odlična. Vidjet ćemo gdje će biti nagodinu.

Mi smo poznati po tome da nam dionice na špekulacije rastu, a na dobra izvješća padaju [lol]

očito da je izvještaj uračunat u cijenu…sad će mali pad pa ćemo vidjet razvoj situacije oko Preventovog paketa

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

ak je ovo napumpano s P/E 10,15 i P/B 0,82 što je onda IGH s svojih P/E 90 i P/B 0,84 samo za početak. Da ne ulazimo u zaduženost i ostale pikanterije.

Još ćemo na kraju u minus [angry]

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Aha, samo se nadaj. Zar misliš da još ima puno nestabilnih u posjedu ove dionice?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Aha, samo se nadaj. Zar misliš da još ima puno nestabilnih u posjedu ove dionice?
[/quote]
Kolega ADPL mi čini 63% portfelja, i u unutra sam od 90kn uz ulaske i izlaske u valovima.
Al ipak sam danas očekivao da više neće ispod 140kn.

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Onda možeš biti miran. Ovo je najbolja dionica za prezimljavanje. A u proljeće procvat [proud]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Onda možeš biti miran. Ovo je najbolja dionica za prezimljavanje. A u proljeće procvat [proud]

ma sve to ok, samo da ima dosta špekulanata sad unutra to je činjenica. ili netko štopa ali nećemo sad teorije zavjere :). s obzirom da dionica neovisno o ponudi preventa vrijedi ovoliko mislim da se može jedino u plus. i to veliki.

p.s. OT FredPerry me podsjetio na seinfield pa evo jedan trailer da se nasmijete
Vaš link

New Report

Close