Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,26 | 5.984 | 583 | 10,15 | 10,50 | 3,47% |
danas sam u guzvi ali do kraja tjedna cu sigurno napisat prijavu hanfi!
Za sve one koji se državnim institucijama žale na "trla-baba-lan" uveo bi obavezni pojam ZABRANA JAVNO DJELOVANJA. U tvom slučaju to bi bilo zabrana trgovanja na burzi, u trgovini i na tržnici, uz obavezno raspolaganje novcima uz prisustvo oba roditelja! [lol]
svi su na bidu i šute [lol]
to je bilo do 10.00…sad su svi na asku jer očito ADPL nema snage za ostanak iznad 140 kn…do kraja tjedna je ADPL na 130 kn
pa dionica je prepumpana u zadnjih godinu dana, ali su joj i izvješća odlična. Vidjet ćemo gdje će biti nagodinu.
Mi smo poznati po tome da nam dionice na špekulacije rastu, a na dobra izvješća padaju [lol]
očito da je izvještaj uračunat u cijenu…sad će mali pad pa ćemo vidjet razvoj situacije oko Preventovog paketa
ak je ovo napumpano s P/E 10,15 i P/B 0,82 što je onda IGH s svojih P/E 90 i P/B 0,84 samo za početak. Da ne ulazimo u zaduženost i ostale pikanterije.
Još ćemo na kraju u minus [angry]
Još ćemo na kraju u minus [angry]
Aha, samo se nadaj. Zar misliš da još ima puno nestabilnih u posjedu ove dionice?
Aha, samo se nadaj. Zar misliš da još ima puno nestabilnih u posjedu ove dionice?
[/quote]
Kolega ADPL mi čini 63% portfelja, i u unutra sam od 90kn uz ulaske i izlaske u valovima.
Al ipak sam danas očekivao da više neće ispod 140kn.
Onda možeš biti miran. Ovo je najbolja dionica za prezimljavanje. A u proljeće procvat [proud]
Onda možeš biti miran. Ovo je najbolja dionica za prezimljavanje. A u proljeće procvat [proud]
ma sve to ok, samo da ima dosta špekulanata sad unutra to je činjenica. ili netko štopa ali nećemo sad teorije zavjere :). s obzirom da dionica neovisno o ponudi preventa vrijedi ovoliko mislim da se može jedino u plus. i to veliki.
p.s. OT FredPerry me podsjetio na seinfield pa evo jedan trailer da se nasmijete
Vaš link