Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,70 | 15.877 | 1,484 | 10,55 | 10,85 | 0,46% |
Ćujte bilo kako bilo, za sada je sigurno da postoje minimalno 2 igrača koji će se natjecati za dioince. Tako kaže stečajni Upravitelj Preventa.
može li link molim vas, ili izvor ovih vijesti?
[/quote]
Napisao je vodoinst 26.1. tu na forumu da je u Businessu u tiskanom izdanju stečajni upravitelj rekao da su poslana pisma namjere o preuzimanju paketa. Koliko vidim u online izdanju o tome nema ni riječi tako da bi u slučaju da je to zbilja točno kolega vodoinst mogao staviti skreniran/poslikan taj članak na forum jer ovako ništa od tog ne drži vodu.
[/quote]
evo pronašao šifru te prepisujem najbitnije
str-6
Stečajni upravitelj Prevent Globala
Boris Kastivnik traži pojedinačne
kupce i izravnim ponudama, ali ne želi
reći komu je ponudio pakete.
Stečajni upravitelj Prevent
Globala Boris Kastivnik
kazao je za Business.hr kako
kupci za te dionice još nisu
pronađeni, ali da su neke pojedinačne
ponude ipak poslane.
nemam ništa protiv drukanja, ali dajte bar malo mjere i bar trag argumenata[undecid]
BTW mislim da je plastika odlična firma koja će vrijediti više!
kolega Plavi, jel znate vi da su ovakve stvari kažnjive??
Ćujte bilo kako bilo, za sada je sigurno da postoje minimalno 2 igrača koji će se natjecati za dioince. Tako kaže stečajni Upravitelj Preventa.
može li link molim vas, ili izvor ovih vijesti?
[/quote]
Napisao je vodoinst 26.1. tu na forumu da je u Businessu u tiskanom izdanju stečajni upravitelj rekao da su poslana pisma namjere o preuzimanju paketa. Koliko vidim u online izdanju o tome nema ni riječi tako da bi u slučaju da je to zbilja točno kolega vodoinst mogao staviti skreniran/poslikan taj članak na forum jer ovako ništa od tog ne drži vodu.
[/quote]
evo pronašao šifru te prepisujem najbitnije
str-6
Stečajni upravitelj Prevent Globala
Boris Kastivnik traži pojedinačne
kupce i izravnim ponudama, ali ne želi
reći komu je ponudio pakete.
Globala Boris Kastivnik
pronađeni, ali da su neke pojedinačne
ponude ipak poslane.
nemam ništa protiv drukanja, ali dajte bar malo mjere i bar trag argumenata[undecid]
BTW mislim da je plastika odlična firma koja će vrijediti više!
kolega Plavi, jel znate vi da su ovakve stvari kažnjive??
[/quote]
Globala Boris Kastivnik
pronađeni,[/b] ali da su neke pojedinačne
ponude ipak poslane.
[/b]
Ne branim plavog,ali da se isčitati da su/je min 2 koje su poslali ponude.
Srdačan pozdrav
kolega, branite vi pravog koliko hoćete, meni to ne smeta, ipak ste vi stari ingraši,
ali logika vam ne štima, jer ponude koju se poslane, ne znači da će se isti i odazvati, odnosno natjecati.
pogotovu ne “sigurno”.
srdačan pozdrav i vama.
kolega, branite vi pravog koliko hoćete, meni to ne smeta, ipak ste vi stari ingraši,
ali logika vam ne štima, jer ponude koju se poslane, ne znači da će se isti i odazvati, odnosno natjecati.
pogotovu ne "sigurno".
srdačan pozdrav i vama.
Sve jasno ali ako je netko poslao ponudu očito ju nije poslao bez razloga, jer u protivnom ne bi niti slao. Ako je polog u visini 3,7 mil kn (ako se ne varam, ako se varam ispravite me) onda možemo zaključiti da se radi o nekoj dozi ozbiljnosti kod potencijalnih (su)vlasnika, zar ne?
Sigurno jest da više njih još kalkulira ( bez daljnjeg ), stoga nisu ludi da na prvu kažu – da zaintersirani smo. Ono što je bitno jest to da osoba koja namjerava kupiti ovaj paketić dionica trebala bi se konzultirati sa upravom i izaći s idejama i planovima za budućnost.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Fima-trazi-vlasnika-za-paket-od-25-76-posto-AD-Plastika
Srdačan pozdrav
Dali eventualni kupac ima obavezu davanja ponude za preuzimanje ?
Da, po prosjeku zadnja 3 mjeseca. od 22.11.2010. trenutno 123 kn koliko me sjećanje služi, a do 22.2. pretpostavlje se i nešto više. Ako je cijena u nadmetanju viša od tromjesečnog prosjeka onda ide ta viša cijena.
kad će ovdje izvješće? [proud]
+ 35.739.206
U konsolidiranom 54 milje dobit [thumbsup]