Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,56 | 28.153 | 2,665 | 10,55 | 10,70 | 0,95% |
Svi lupetaju, pa da vam se priključim i ja.
Prvo što mi je upalo u oči ovdje je mahnito kupovanje dionica od strane uprave, gdje su takoreći jedan drugom nabijali cijenu i kupovali po višestruko većoj cijeni nego što su mogli kupovati koji mjesec ranije. Ono njihovo opravdanje da nesmiju kupovti dva mjeseca prije izvješća ne drži vodu.
Drugo, cilj toga stečaja je da se skupi što više novca kako bi se namirio što veći broj vjerovnika. Ako se slažete s tom tvrdnjom onda vas pitam da li bi vi prodavali nešto po knjigovodstvenoj vrijednosi ili po tržišnoj, ako znamo da je tržišna veća za 30-ak kuna????
To je kao da prodajete apartmane na moru po cijeni po kojoj ste ih izgradili.
meni nikako ne drži vodu priča da ovi iz uprave očekuju drugi krug. drugi krug znači nižu cijenu a oni su kupovali leva-leva i šta kaže hrca nabijali jedan drugom cijenu
Obzirom da Rusi navodno nisu zainteresirani za ovih 26% (što je vrlo čudno jer bi dobili većinski paket od preko 50%), po meni je za sada HOLD dok je dobro rapoloženje na ZSE. Ako se to promijeni, onda treba dio prodati pa čekati niže za dokup. [rolleyes]
"založno pravo na tim dionicama imaju dvije slovenske banke – Abanka Vipa i Nova ljubljanska banka"
Vjerovnici su banke – koje će učiniti sve da povrate svoje kredite a po mogućnosti i da zarade. Nije isključeno da bude manevara prije same dražbe. Pogotovo kad je u pitanju omražena NLB ali kojoj je sada cilj što skuplje prodati hrvatsku tvrtku
jel itkom sinulo da mozda i rusi i uprava oce kupit i docepat se kontrlonog paketa?
e da na clanak o Bobnu i rusima dodatak.
I ONDA JE SVIZAC ZAMOTAO ČOKOLADU!
Pad je dugo prizeljkivan od mene i nadam se da je skoro barem na 120.
koliko su Abanka Vipa i Nova ljubljanska banka prijavile potraživanja?
Da li se podatak
"Čak 288 vjerovnika
… Početkom kolovoza lani, slovenska je kompanija dala zahtjev za stečaj. Samo bankama su dugovali 52 milijuna eura." PD 25.01.11
odnosi na još neke banke?
Obzirom da Rusi navodno nisu zainteresirani za ovih 26% (što je vrlo čudno jer bi dobili većinski paket od preko 50%), po meni je za sada HOLD dok je dobro rapoloženje na ZSE. Ako se to promijeni, onda treba dio prodati pa čekati niže za dokup. [rolleyes]
… kume moj ako čuje drug putin za ovo odoše svi u sibir oni koji su kupili 30% firme po 250,00 kn, a neće još 25% po 109,00 kn?. Baš zanimljivo. Kao neki naši mirovinski fondovi većinu kvalitetnih dionica kupovali jaaaaaaaaako skupo, a onda kad je sezonsko sniženje cena – ćorak. Naši su u prednosti kod nas nije zima kao u sibiru, u remetncu ima i grijanje, a i društvo nije loše !
Ajde nelupetaj,zakasnio si na vlak.Nije ti još kasno,evo možeš već danas da uskočiš.Pozdrav.
Kolega, mozda je to dudica koju imate pa neznate da ovo ima nekih 618 stranica ranije, ja silazim svakodnevno sa vlaka ja bum se ukrcaval ponovo kad bute vi prodavali kao i sve ove godine od vas lukavih novih investitora,
tak da ne morate vi brinuti za mene, evo ja bum vam danas dal 300 – 500 komada sigurno ko kuca