ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 00:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,56
28.153
2,665
10,55
10,70
0,95%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da se do zadnjeg dana ovdje nece nista znati
ja trenutno nemam adpl, prodao jucer sve…

Iako, gotovo da sam siguran da ce cijena u nekom skorom periodu od mjesec dva ovdje biti i 160 kn…
medjutim, na ovoj dionici sam ukupno sa svim ulascima i izlascima preko 150 % u plusu

za mene je to jako dobro, a vama ostalima zelim puno srece i uspjeha…
ako mi se ucini kao dobra prilika, opet sam s vama

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ako je stečajni upravitelj naveo da ima već 2 zainteresiranih to je odlično, znači utrka je počela.
Još se puno njih može ( i ne mora ) javiti, ali ako je već sada 2 zainteresiranih, onda to jamči
1. Da će udjel biti prodan
2. Da će cijena biti veća od 109 kuna

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

I za škverove je bilo više zainteresiranih .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ajde Crumarix lagano da ne kažem šta…
Uspoređuješ propale škverove sa ovom tvrtkom????

Ako si prodao, a jesi, valjda imaš toliko morala da sada ne drukaš na ovakav način dolje, kako bi jeftino ponovno kupio.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ako si prodao, a jesi, valjda imaš toliko morala da sada ne drukaš na ovakav način dolje, kako bi jeftino ponovno kupio.

lp
[/quote]
A vidi mu potpis [lol]

Puk’o bi da se nisam javio…

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

lp
[/quote]

ma naravno da drukam..i to loše izgleda,ili imam oštri štapić pa te pika..ali nema veze, NHF, samo se tu i tamo malo javim,čisto da ne bude dosadno.

A za ponovnu kupnju bih trebao jako drukati,jer cilj je kupiti po ispod 110, " ako ikada padne cijena nazad " [lol] , ali i po 150,ako se pokaže da ima snage za još . Trenutno mi se čini da ne izlaze samo mali . ILI…rast 0d 45% je sasvim dobar razlog za korekciju .

A mislim da ,ako si i malo ozbiljan,znaš i sam da ona izjava o 2 zainteresirana može biti samo u cilju pokušavanja postizanja veće cijene . Da imaju lijepo jednog potencijalnog kupca, što ih košta da kažu da ih ima još 50…pa da ga malo pripreme na više cijene i u krajnjoj varijanti i nategnu na dražbi .

ali..to su samo moje sitne insinuacije,i nemaju veze s stvarnim stanjem .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

lp
[/quote]

ma naravno da drukam..i to loše izgleda,ili imam oštri štapić pa te pika..ali nema veze, NHF, samo se tu i tamo malo javim,čisto da ne bude dosadno.

A za ponovnu kupnju bih trebao jako drukati,jer cilj je kupiti po ispod 110, " ako ikada padne cijena nazad " [lol] , ali i po 150,ako se pokaže da ima snage za još . Trenutno mi se čini da ne izlaze samo mali . ILI…rast 0d 45% je sasvim dobar razlog za korekciju .

A mislim da ,ako si i malo ozbiljan,znaš i sam da ona izjava o 2 zainteresirana može biti samo u cilju pokušavanja postizanja veće cijene . Da imaju lijepo jednog potencijalnog kupca, što ih košta da kažu da ih ima još 50…pa da ga malo pripreme na više cijene i u krajnjoj varijanti i nategnu na dražbi .

ali..to su samo moje sitne insinuacije,i nemaju veze s stvarnim stanjem .
[/quote]

Aha… znači stečajni upravitelj izmišlja?
A kome je to u interesu, njemu?
Pa on je stečajni upravitelj, nije zaposlenik Preventa.

Ajoj.. [lol]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo što nam o prodaji kontrolnog paketa kaže Josip Boban:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/127821/Default.aspx

Razgovarali smo s našim ruskim partnerom koji ima 30 posto dionica “AD Plastika” i on nije iskazao želju da preuzme naše tvrtke. Ne mislim da bi netko iz branše u kojoj sam dugi niz godina i koju dobro poznajem na ovakav način preuzimao neku tvrtku. Moguće je da se na dražbu neće nitko javiti i da će se ići na drugu dražbu.

Dakle, gospodo, kada investirate, a i komentirate, nastojte se voditi argumentima i hladnom glavom.

Ne znam što bih rekao na ovo?Čudna priča a bilo mi je jako čudno da je početna cijena dražbe 109kn a ne burzovni prosjek.Tu mi je jako zasmrdilo!

Izgleda da je PBZ skrbnički potpuno stao sa prodajom, već 4. dan ne prodaje:

AD PLASTIK D.D./REDOVNA NA IME ADPL-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. GRUPA AEROKOSMICHESKOE OBORUDOVANIE 1.259.875 30,00 Osnovni račun SANKT-PETERBURG, RUSIJA
2. PREVENT GLOBAL D.D. 1.081.770 25,76 Osnovni račun SLOVENJ GRADEC, SLOVENIJA
3. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 136.110 3,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BAKIĆ NENAD 134.692 3,21 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. AD PLASTIK D.D. (1/1) 124.310 2,96 Osnovni račun SOLIN, HRVATSKA
6. BOBAN JOSIP 70.365 1,68 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
7. PBZ D.D. 64.741 1,54 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 56.000 1,33 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. KLEPO KATIJA 38.259 0,91 Osnovni račun KAŠTEL SUĆURAC, HRVATSKA
10. POKRAJAC ILIJA 37.961 0,90 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
Ukupno: 71,53

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne znam što bih rekao na ovo?Čudna priča a bilo mi je jako čudno da je početna cijena dražbe 109kn a ne burzovni prosjek.Tu mi je jako zasmrdilo!

Da li ti je možda palo na pamet da je u trenutku kada se određivala cijena, cijena na burzi bila upravo 109 kuna ili tu negdje?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

***109 kuna je knjigovodstvena vrijednost tih dionica u bilanci Prevent u stečaju, da su imali 50 kuna početna bi bila 50 kuna, isto tako da su stavili 240 kuna po kojoj su otprilike kupovali bila bi 240 kuna

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

New Report

Close