ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 03:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ADPL
10,54
24.729
2,346
10,55
10,85
-2,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Cijena na dražbi je 109,xx . Kupac će biti, ako ga bude Rus . I onda ima većinsko vlasništvo,i dužan je dati javnu ponudu. Po cijeni koja je naviša postignuta u zadnja 3 mjeseca .

Neznam što kupci očekuju u ovom trenutku od dionice.

fundamente, kolega, fundamente
a oni kažu 180 minimum (po meni)

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ipak su tvrdoglavi bili u pravu kolega zeba. [tongue]

koliko bi ugovor sa kragujevcem ima utjecaj na cjenu

evo i potvrde proboja pennanta

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Samo da još zaključna cijena bude viša od 143,00

Tu bi moglo biti svašta, Uprava ADPl je masovno kupovala dioince, sada ide na prodaju Preventov udio.
Najgore što se može dogoditi je da se ništa ne dogodi i da se udio ne proda, tada opet ostaje dionica fundamentalno jako jeftina.
Na primjeru INE vidimo kolika se premija plača za pakete dionica koji bi omogućili većinsko vlasništvo.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Samo da još zaključna cijena bude viša od 143,00

ne mora bit
Ako tehnički gledas, ne mora

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ipak su tvrdoglavi bili u pravu kolega zeba. [tongue]

Eto ja i danas malo pokvario prosjek ulaza.
Jasno da je moguća korekcija, ali … ne bojim se ovdje baš previše.

Cijena na dražbi je 109,xx . Kupac će biti, ako ga bude Rus . I onda ima većinsko vlasništvo,i dužan je dati javnu ponudu. Po cijeni koja je naviša postignuta u zadnja 3 mjeseca .

Neznam što kupci očekuju u ovom trenutku od dionice.

kolega, ne obmanjujte svekoliko pučanstvo sa ovakvim pamfletima

Tu bi moglo biti svašta, Uprava ADPl je masovno kupovala dioince, sada ide na prodaju Preventov udio.
Najgore što se može dogoditi je da se ništa ne dogodi i da se udio ne proda, tada opet ostaje dionica fundamentalno jako jeftina.
Na primjeru INE vidimo kolika se premija plača za pakete dionica koji bi omogućili većinsko vlasništvo.

[thumbsup]

lp

Ako ćemo o crnom scenariju, onda je najgori onaj u kojem se na prvom krugu ne javlja nijedan investitor. Ne znam kakva je praksa u Sloveniji, ali u Hrvatskoj u tom slučaju ide drugi krug s manjom početnom cijenom. A i ova početna cijena od 109,xx je 20-ak posto niža od današnje na burzi. Daleko od toga da ADPL ne vrijedi tih novaca, pogotovo uz najave o 45 mil kn dobiti, no pitanje je koliko je u ovom trenutku oportunu plaćati 20% premije u trenutku kada se ne zna hoće li se tih 25% dionica prodati. Mogu i Rusi, koji slove za najizglednije kupce, kalkulirati pa propustiti prvi krug.

i onda im to netko pokupi ispred nosa uz dobar diskont…

***kolega Lebowski vaš post spada pod vic dana… Rusi koji su manje razvijenu firmu plaćali 240 kuna sad se po vama neće pojaviti na dražbi i još kao nitko se ni neće pojaviti pa će ići drugi krug, da možeš mislit [smiley] …gle nemorate tako naivno drukat, ima dionica dosta za sve, nisu potrebni crni ni bijeli scenariji nego realni, a realni govore da je dionica strahovito podcijenjena neovisno o eventualnom preuzimanju

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

New Report

Close