Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
Izgleda svi čekaju početak objava rezultata,niti gori niti doli.A i to će brzo,a onda idemo up. [thumbsup]
Izgleda svi čekaju početak objava rezultata,niti gori niti doli.A i to će brzo,a onda idemo up. [thumbsup]
***svi čekaju da se ovaj iz PBZ fonda istrese na manje od 138 kuna do koliko maksimalno spušta… on mora prodati dionice, a nama nije takva sila ko njemu pa je na djelu mali rat živaca [smiley]
***svi čekaju da se ovaj iz PBZ fonda istrese na manje od 138 kuna do koliko maksimalno spušta… on mora prodati dionice, a nama nije takva sila ko njemu pa je na djelu mali rat živaca [smiley]
[/quote]
a zasto on mora prodati dionice?
Dajte nam to pojasnite..
I kako to mislite da ne prodaje ispod 138 kn…
zaar vi mislite da netko kontrolira cijenu adpl ili nedaj boze burze?
Stanje na 21.01.2010
1. GRUPA AEROKOSMICHESKOE OBORUDOVANIE 1.259.875 30,00 Osnovni račun SANKT-PETERBURG, RUSIJA
2. PREVENT GLOBAL D.D. 1.081.770 25,76 Osnovni račun SLOVENJ GRADEC, SLOVENIJA
3. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 136.360 3,25 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BAKIĆ NENAD 133.632 3,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. AD PLASTIK D.D. (1/1) 124.310 2,96 Osnovni račun SOLIN, HRVATSKA
6. BOBAN JOSIP 70.365 1,68 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
7. PBZ D.D. 64.741 1,54 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 56.000 1,33 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. KLEPO KATIJA 38.259 0,91 Osnovni račun KAŠTEL SUĆURAC, HRVATSKA
10. POKRAJAC ILIJA 37.961 0,90 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
Ovako odokativno PBZ -5250 dionica, Nenad Bakić +1300 (razlika stanja od 19.01.2010)
a zasto on mora prodati dionice?
Dajte nam to pojasnite..
I kako to mislite da ne prodaje ispod 138 kn…
zaar vi mislite da netko kontrolira cijenu adpl ili nedaj boze burze?
***kolega Delux, nema potrebe zazivati nekakve teorije urote jer stvar je banalna, usporediš promet i sve manje stanje PBZ fonda i vidiš da je tu negdje, osim toga jedino on prodaje od prvih 20… zašto prodaje? neznam no jel bitno? bitno da prodaje… cijenu sam napisao za taj dan jer sam kupovao pa znam dokud se spuštao [smiley]
Preventov udio prodaje se putem javne dražbe. Početna cijena 109,xx kn po dionici.
dobar graf kolega roger. Nema šta cijena može samo gore, doduše mala korekcija ne bi bila na odmet, dapaće samo bi potvrdila uzorak!
Očekujem da će nakon izvještaja doći do lagane korekcije i nakon toga more samo gore! Osobno ću kratiti taj dan.
Isto tako u najluđem slučaju cijena bi trebala do 120, ali jako jako, barem po meni, za to ima male izglede
Jel to Dinkec ulazi ponovno? [cool]
Cijena na dražbi je 109,xx . Kupac će biti, ako ga bude Rus . I onda ima većinsko vlasništvo,i dužan je dati javnu ponudu. Po cijeni koja je naviša postignuta u zadnja 3 mjeseca .
Neznam što kupci očekuju u ovom trenutku od dionice.