Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
http://www.poslovni.hr/vijesti/uprava-ad-plastika-ubrzano-kupuje-dionice-169815.aspx
Kakav pak je sad ovo druk? [huh]
to je samo prežvakavanje starih vijesti
Bude ti jasno 28.01 ili 31.01 kada objave FI….. pisano je vec na forumu o tome, uglavnom ocekuje se dobit od 40-50miljuna kuna (prosle godine je bilo 10 ako se ne varam)
Znam to vrlo dobro. Nego ono dalje što piše a ne vidi se privremeno…
evo ova rečenica mi zapinje za oko
“No, čelni ljudi kompanije koja proizvodi dijelove za automobile, vjerojatno neće stati s kupnjom dionica”
Mislim da tu ima još nešto, nisu oni kupovali te dionice samo zbog izvještaja, jer da jesu kupovali bi ih već u 11-tom mjesecu, ako ne i prije. Nešto se tu moralo dogoditi kad su odlučili svi u isto vrijeme kupovati velike količine dionica. Možda zbog dividende?? nevjerujem, zbog moguće kupovine dionica od strane trezora?? možda, ili nešto treće??
Ako netko ima bolju ideju neka nas obavijesti
…te sve transakcije bi im trebalo poništiti ili ih kazniti kad u javnost izade informacija o preuzimanju…
jel zna ko da li su sta pricali kad ce baciti FI
jel zna ko da li su sta pricali kad ce baciti FI
A po ovom članku dva mjeseca poslije zadnje kupnje od strane članova uprave
21. siječanj 2011.| Tin Bašić
Uprava AD Plastika ubrzano kupuje dionice
Predsjednik Uprave te ostatak višeg menadžmenta intenzivno su u prosincu i siječnju kupovali dionice kompanije koju vode
Vodeći ljudi AD Plastika u posljednjih su mjesec i pol dana na Zagrebačkoj burzi intenzivno kupovali dionice te kompanije. Članovi Uprave i ostatak višeg menadžmenta zajedno s predsjednikom Uprave Ivanom Bobanom kupili su u osam transakcija više od deset tisuća dionica. Sada drže najmanje 4,6 posto udjela u toj kompaniji čije sjedište je u Splitu. Za ilustraciju, do početka prosinca viši menadžment AD Plastika samo je jednom prošle godine kupovao dionice. Kako nam je u telefonskom razgovoru rekao član Uprave Ivica Tolić, nije povjerenje u budućnost kompanije jedini razlog intenzivne kupnje dionica na burzi.
Ruski vlasnici “Dionice smo kupili u tako kratkom roku jer smo, zapravo, morali. S obzirom na to da dionice AD Plastika kotiraju na Službenom tržištu, članovi Uprave ne smiju kupovati dionice dva mjeseca prije objave poslovnih rezultata. Stoga, obzirom da smo ionako htjeli kupiti dionice, malo smo ubrzali taj postupak”, kazao je Tolić. No, čelni ljudi kompanije koja proizvodi dijelove za automobile, vjerojatno neće stati s kupnjom dionica. Prema odluci Glavne skupštine koja se održala još u srpnju, Uprava AD Plastika može steći najviše 419.000 dionica te kompanije. To je, inače, deset posto udjela u AD Plastiku.
čudno danas ovo neko preslagivanje…
pa zar ste svi otišli u ATGR… [huh]
znam to je i mene malo zacudilo jer je neko na prijasnjoj strani rekao da je 28.01 ili 31.01 sad nije da sam ikad prije imao ovu dionicu pa neznam kada im je obicaj,
a da ne kazem da se malo kosi sa izjavom uprave!
Eto da se pohvalim da sam danas povećao prosječnu ulaznu cijenu ! [thumbsup]
Ako krene niže, definitivno neću biti žalostan.
znam to je i mene malo zacudilo jer je neko na prijasnjoj strani rekao da je 28.01 ili 31.01 sad nije da sam ikad prije imao ovu dionicu pa neznam kada im je obicaj,
a da ne kazem da se malo kosi sa izjavom uprave!
Ja sam to rekao, ali malo sam se preracunao s datumiam..Dakle prosle godine su ok 29.01 dali nerevidirano, nekonsolidirano izvjesce za 2009, a 30.4 je doslo revdirano godišnje izvješće