Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
ADPL-R-A promjene za prošli tjedan:
4. BAKIĆ NENAD +525 128.908 128,51 14.01.11
6. PBZ D.D. -2.789 74.741 128,51 14.01.11
Na dan 19.1.2010.promjene:
4. BAKIĆ NENAD 132.362 3,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA +3 454
6. PBZ D.D. 71.836 1,71 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA -2 905
***obrisano***
P.s. moja procjena je da ovo "sada vrijedi" bar 200kn po dionici, ukoliko se posao u Srbiji relizira te se zahukta u Rusiji kako najavljuju najvažniji proizvođači automobilske industrije vrijednost će AD Plastiku rasti.
Što se tiče Rusije. Tamo se več radi u svih 16.To če se vidjedi več u slijedečem FI. [cool]
moja procjena je da ovo "sada vrijedi" bar 200kn po dionici, ukoliko se posao u Srbiji relizira te se zahukta u Rusiji kako najavljuju najvažniji proizvođači automobilske industrije vrijednost će AD Plastiku rasti.
može po tvojoj procjeni vrijediti i 500 kn po dionici, ali kad sutra ošine korekcija na ZSE bit će ADPL-a opet po 12x kn…..
a ovaj još ima za iskipati 71.000 dionica [sad]
[/quote]
Koliko vidim, mnogi nisu zadovoljni kad dionica u jedan mjesec naraste 30%!!! Možda se ukrcali na 140 kn!!!
moja procjena je da ovo "sada vrijedi" bar 200kn po dionici, ukoliko se posao u Srbiji relizira te se zahukta u Rusiji kako najavljuju najvažniji proizvođači automobilske industrije vrijednost će AD Plastiku rasti.
može po tvojoj procjeni vrijediti i 500 kn po dionici, ali kad sutra ošine korekcija na ZSE bit će ADPL-a opet po 12x kn…..
[/quote]
Dobro kolega reci nama neznalicama zašto će sutra biti korekcija,i ADPL-a na 12xkn? Unaprijed hvala.
ići će ona u iduće 2 godine sigurno na 300 kn,ja sam još u minusu jer sam je skupo kupovao ali se ne tresem niti malo jer posluje odlično i ima budućnost,a i nadokupljujem
ići će ona u iduće 2 godine sigurno na 300 kn,ja sam još u minusu jer sam je skupo kupovao ali se ne tresem niti malo jer posluje odlično i ima budućnost,a i nadokupljujem
Slažem se [smiley]
Koliko vidim, mnogi nisu zadovoljni kad dionica u jedan mjesec naraste 30%!!! Možda se ukrcali na 140 kn!!!
Malo više skromnosti nije na odmet. A što se tiče ukrcaja na 140 niti to nije loše. U prošlom ciklusu kupovao sam na 100, dokupljivao na 120, 140, 160, 180 i 200 te sveukupne količine prodao na 250 kn. S tom razlikom što su tada fundamentalni pokazatelji bili puno slabiji nego sada. Za one koji su unutra nema straha a swingeri naravno da grizu nokte i zadovoljavaju se s malim [tongue]
Za one koji su unutra nema straha a swingeri naravno da grizu nokte i zadovoljavaju se s malim [tongue]
Mislim da swingeri grizu nesto drugo i obicno s ne zadovoljavaju sa malim.
da da bravo, samo ostro kolega i nedajte se!!!!!
[/quote]
Mislim da nema ni blizu 71000 za prodati. Prvo vjerojatno je vecina od ovih dionica koje su prodane u zadnja 3 dana njegova. Drugo, prodat ce vjerojatno cca 20000 komada Indexsnom fondu kada ADPL bude ulazio u Crobex. To su Indexni i PBZ Invest napravili i na CKML proslu reviziju.
Tako da racunam da PBZ Invest moze imati za prodaju jos najvise 35000-40000. I to pod uvjetom da su odlucili sve prodati. Ako su recimo odlucili prepolviti poziciju onda su sada negdje blizu da zavrse sa prodajom.
http://www.poslovni.hr/vijesti/uprava-ad-plastika-ubrzano-kupuje-dionice-169815.aspx
Kakav pak je sad ovo druk? [huh]
http://www.poslovni.hr/vijesti/uprava-ad-plastika-ubrzano-kupuje-dionice-169815.aspx
Kakav pak je sad ovo druk? [huh]
Bude ti jasno 28.01 ili 31.01 kada objave FI….. pisano je vec na forumu o tome, uglavnom ocekuje se dobit od 40-50miljuna kuna (prosle godine je bilo 10 ako se ne varam)