Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,54 | 24.729 | 2,346 | 10,55 | 10,85 | -2,76% |
Kupaca moze biti puno, a moze i samo jedan. To je stecaj kao i svaki drugi. Drazba za paket, prvi, drugi, treci put i prodano najboljem ponudjacu. Nece u bescjenje vec najboljem ponudjacu pa makar i ispod cijene. [smiley]
No dobro – vi koji ste prodali možete sada plakati i dijeliti jedinice. Ili pak na dražbi ponuditi nižu cijenu i nadati se da bude prihvaćena [lol]
Mislim da bi najbolje bilo da se "udruzimo", uf to nesmijemo, i napucamo cijenu barem na 2000kn pa nek onda daju ponudu. [smiley]
Zašto bi bila nervoza uz sve okolnosti o kojima se posljednjih dana pričalo?! Lagano zatišje pred buru!
Kupnja se povlači, a na prodaji je nervoza…
Koji ne vjeruju treba da otpadnu. Pa nije svima na burzi domet trgovanja dva radna dana.
Koji ne vjeruju treba da otpadnu. Pa nije svima na burzi domet trgovanja dva radna dana.
Pa slazem se….Meni je samo zao sto nisam prodao jucer i sada kupio vise dionica za iste novce na 132….im still in for a looong time :)…
BTW Malo gledajuci naloge ovo mi se cini kao pokusaj iskrcavanja 2-3 manja ulagaca
Od kada je počelo dizanje crobexa, dionica je odradila dvadesetak posto laganog, kontinuiranog rasta.
S obzirom na dosadašnju fundamentalnu podcjenjenost, ogroman porast likvidnosti na tržištu,
te najavljene poslovne rezultate tvrtke, ovdje imamo prostora za još puno više i to u kratkom
vremenskom periodu.
Na ovoj razini ne očekujem neke veće korekcije cijena.
Zanimljiva rovovska bitka 132-138 🙂
Samo di su rovovi……