Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 10,83 | 10.885 | 1,005 | 10,70 | 11,00 | -3,57% |
Kada bi mogli očekivati da ADPL uđe u CROBEX? Prema prometu zadovoljava kriterije…
Vjerujem da će to dodatno povecati likvidnost ali i cijenu dionice…
Hvala
@savage
i za takav post dobiješ jednicu?! stvarno mi neki likovi nisu jasni.
probili smo fibo otpor na cca 132, a idući je na cca 163 i to fibo 50% pa mislim da ćemo se tu malo odbiti. [thumbsup]
a tko se više brine oko ocjena na forumu :). prodao sam čisto zato jer je u 8 radnih dana narasla sa 110 na praktički 140, a k tome kupnja mi se čini (pre)dobro strateški raspoređena. naravno, vrlo je lako moguće da griješim…
@savage
i za takav post dobiješ jednicu?! stvarno mi neki likovi nisu jasni.
probili smo fibo otpor na cca 132, a idući je na cca 163 i to fibo 50% pa mislim da ćemo se tu malo odbiti. [thumbsup]
ja ne prodajem dok kupci ovako žedno i željno skidaju prodaju. ovdje će se tek odigrati nešto veliko jer kupuje uprava koja ima inside info
A šta ako zatvori ispod 132?
već je sad ispod prosječne. sutra crobi raste, pa neće valjda jedino plastika biti u minusu?
To bi bilo super, prodao sam danas INU i već imam nalog za dokup otvoren iznad 130 kn [thumbsup]
Tko je danas slušao Poslovni tjedan na HR1 – taj kupuje. Oni koji nisu slušali govor čelnog čovjeka tvrtke o poslovnim rezultatima 2010 i procjene AD Plastike za 2011. – oni prodaju
može li ukratko, inače nisam kratio prometi upućuju da se tu nešto događa a s obzirom da ide u crobex morat će kupovat i OTP INDEKSNI tako da smatram da to mora još gore
danas si prodao, valjda i zaradio pri tome, pa imaj makar malo dostojanstva [rolleyes]
može li ukratko, inače nisam kratio prometi upućuju da se tu nešto događa a s obzirom da ide u crobex morat će kupovat i OTP INDEKSNI tako da smatram da to mora još gore
Govorio je Tolić. Snimka je na internetskim stranicama Hrvatskog radija, emisije na zahtjev. Prilog o AD plastici počinje točno u 35-oj minuti.
Očekivana dobit za 2010. godinu iznosi 45 milijuna kuna. Iduće godine 50 mil kn. Sve je divno, krasno i bajno, 90% izvoz.
Zna li netko što je sa zemljištem u Makarskoj? Je li iznajmljeno, prodano ili zjapi prazno?