Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,00 | 1.705 | 155 | 10,80 | 11,15 | -1,79% |
nazalost zavist je ovdje vrlo učestala 🙁
[/quote]30.12.10. | 13:44 vodoinst | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 1712 | ignoriraj korisnika | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 23.02.2006.
ocjena poruke
21%
zajednica –
moderatori
DELUX
DELUX- maaalo adpl
– još adpl ( ostalo još 50%)
Kad se i toga riješiš plakati ćeš za propuštenom dobiti (al će tvoj broker biti jako zadovoljan tobom)
Eto, sad nam je jasno zašto su članovi uprave tako masovno kupovali po cijeni oko 116 kn… nadajmo se da je ovo samo početak! [smiley]
Mislim da ste pomiješali uzrok i posljedicu kolega.. sad cijena raste jer su članovi uprave masovno kupovali, a zašto su kupovali javnost još ne zna, al trlja ruke u iščekivanju.. i da, nadamo se da je ovo samo početak. [thumbsup]
Eto, sad nam je jasno zašto su članovi uprave tako masovno kupovali po cijeni oko 116 kn… nadajmo se da je ovo samo početak! [smiley]
Mislim da ste pomiješali uzrok i posljedicu kolega.. sad cijena raste jer su članovi uprave masovno kupovali, a zašto su kupovali javnost još ne zna, al trlja ruke u iščekivanju.. i da, nadamo se da je ovo samo početak. [thumbsup]
[/quote]
Trenutno mi je bitan samo rezultat, te kratkoročne posljedice, a to je rast… [smiley]
A, što se tiče uzroka… u to ne ulazim, jer nemam pojma. Možemo mi ovdje na forumu nabadati teorije, no činjenica je da nitko od nas nema pojma! [cry]
Oni koji pak znaju nešto, zasigurno neće s nama malima podijeliti… [angry]
Trenutno mi je bitan samo rezultat, te kratkoročne posljedice, a to je rast… [smiley]
A, što se tiče uzroka… u to ne ulazim, jer nemam pojma. Možemo mi ovdje na forumu nabadati teorije, no činjenica je da nitko od nas nema pojma! [cry]
Oni koji pak znaju nešto, zasigurno neće s nama malima podijeliti… [angry]
[/quote]
Rezltati poslovanja najboljih u zadnjih 10 godina i čudite se zašto nešto raste te zašto uprava kupuje.
Rubalj u odnosu na euro dosta je bio(ove godine) na većim razinama u odnosu na prosjek prošlih godina. Pozitivna tečajna razlika iz poslovanja, najave za buduće poslovanje u Rusiji su iznad očekivanja te postoji mogućnost da počnu u Srbiji raditi.
U Zagrebu se radi za revoz te imaju posla i previše.
Još je bitno samo jeli PBZ prestao prodavati .
Ako nije, zašto nije .
Imam par stotina ovih hartija.
kupovano na 104, 112 i 115
pa da se malo javim
ocekujem jako dobro poslovanje u 2011 i sukladno tome operativnu dobit od cca 100-140 milja kuna i hartiju na 180-200 kuna.
ne izlazim prije toga.
Pita me prijatelj sinoć: Prodao sam INU, gdje bi bilo dobro da malo uložim para? Ja k’o iz topa – ADPL!!!
AD Plastik d.d. – Priopćenje o stjecanju dionica Društva od strane upućene osobe
4.1.2011 9:19:46
Pomoćnik člana Uprave AD PLASTIK d.d., g. Marijo Grgurinović, stekao je dana 31.12.2010. 640 dionica Društva kupnjom preko Zagrebačke burze.
AD Plastik d.d. – Priopćenje o stjecanju dionica Društva od strane upućene osobe
4.1.2011 9:19:46
Pomoćnik člana Uprave AD PLASTIK d.d., g. Marijo Grgurinović, stekao je dana 31.12.2010. 640 dionica Društva kupnjom preko Zagrebačke burze.
Oćito da imaju razlog mahnito skupljat – razlog? – vidjet ćemo uskoro.. [thumbsup]