Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,04 | 9.494 | 860 | 11,00 | 11,20 | -1,35% |
kaj znace ovi nalozi po 88 kom na kupnji’??
pofuk
Možda cijenu idučih dana
Možda cijenu idučih dana
[/quote]
znaci to ide dole???
pofuk
[/quote]
Gospodine pofuk (malo slovo?)
divim se vašoj providnošću glede kretanja cijene dionice ADPL, tim tragom danas sam bio odvažan pa prodao do kraja ADPL.
THX
Koji glumac danas prvo stavi na kupnju 2000 kom ,zatim nestane pa onda se pojavi na prodaji? Mislim da je to isti tip ? Nema šta stvorio likvidnost. Zanima me hoću li ga ujutro vidjeti?
Promet danas do haja. Sve po cc 110kn se krcalo. Skidalo sa prodaje. [embarass]
Možda cijenu idučih dana
[/quote]
znaci to ide dole???
pofuk
[/quote]
divim se vašoj providnošću glede kretanja cijene dionice ADPL, tim tragom danas sam bio odvažan pa prodao do kraja ADPL.
THX
[/quote]
pa neznam iskreno…ja nisam prodo….valda onda ide dole…….fakat neznam…nemojte mene nis pitati …….ali bez obzira da li je ko prodo ili ne mora se priznati da ova firma fakat dobro radi
pofuk
p.s. znaci Vi ste prodali,sad sam se cuk sa jos par malih ulagaca koji su prodali……pa ko je onda danas onako tuko po aku na 110????……da nije to tukla ekipa sa lkpc???
pofuk
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] [lol]
ja recimo i u jednoj i u drugoj ali nisam tuko niti kupnju niti prodaju
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] [lol]
ja recimo i u jednoj i u drugoj ali nisam tuko niti kupnju niti prodaju
pa kud ste isli u ovu dionicu?????
sad mi je javio jedan tip da u adplastici nis od kineza…..nece je kinezi preuzeti
pofuk
Koji glumac danas prvo stavi na kupnju 2000 kom ,zatim nestane pa onda se pojavi na prodaji? Mislim da je to isti tip ? Nema šta stvorio likvidnost. Zanima me hoću li ga ujutro vidjeti?
Promet danas do haja. Sve po cc 110kn se krcalo. Skidalo sa prodaje. [embarass]
a najbolji su mi bili onda dvojica kaj su se danas nabidavali sa 88 kom……nisam mogo verovati
pofuk
Možda cijenu idučih dana
[/quote]
znaci to ide dole???
pofuk
[/quote]
THX
[/quote]
pa neznam iskreno…ja nisam prodo….valda onda ide dole…….fakat neznam…nemojte mene nis pitati …….ali bez obzira da li je ko prodo ili ne mora se priznati da ova firma fakat dobro radi
pofuk
p.s. znaci Vi ste prodali,sad sam se cuk sa jos par malih ulagaca koji su prodali……pa ko je onda danas onako tuko po aku na 110????……da nije to tukla ekipa sa lkpc???
pofuk
[/quote]
Takovam je to kolega pofuk, jedan dan udri po bidu drugi po asku, reče buzdovan od mojih udaranja boli me glava..
[rolleyes]