Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ADPL | 11,01 | 22.126 | 2,009 | 10,80 | 11,10 | -4,42% |
ADPL je od dna prošle godine narastao +175%….svaka čast rezultatima poslovanja koji nisu loši, ali ovo pumpanje je debelo pretjerano. vrijeme je za hlađenje i uskoro povratak ispod 100 kn
Ford je narastao 1400% od dna.
Autoindustrija je fino pročišćena i firme koje su opstale sad ubiru plodove.
ADPL je od dna prošle godine narastao +175%….svaka čast rezultatima poslovanja koji nisu loši, ali ovo pumpanje je debelo pretjerano. vrijeme je za hlađenje i uskoro povratak ispod 100 kn
To ti misliš – jer se nisi stigao ukrcati. A ne želiš vidjeti da je ADPL sada puno bolja tvrtka nego onda kada je na burzi dosizala cijenu >250 kn. Također potpisujem ovo što je James Knox iznad napisao
ja imam filing da će tu biti mala utrka…bojim se da će rusi uzet paket od preventa a trezoru ostaje zse. al to je samo filing…čekam splita i ekipu da neš nacrtaju [thumbsup]
Ako rusi uzmu paket od Preventa, trezor postaje bespredmetan. Ali taj paket neće ići ispod 150 kn tako da je ovo jedan od rijetkih zicera na ZSE
a sta je tu napumpano…o,6 booka i P/E=10
jel vama dobro?….
Pa nije ovo hdel kojeg je neznalica Vidra kupio na 350 kn
Ovo vam je super prilika
ja imam filing da će tu biti mala utrka…bojim se da će rusi uzet paket od preventa a trezoru ostaje zse. al to je samo filing…čekam splita i ekipu da neš nacrtaju [thumbsup]
Ako rusi uzmu paket od Preventa, trezor postaje bespredmetan. Ali taj paket neće ići ispod 150 kn tako da je ovo jedan od rijetkih zicera na ZSE
[/quote]
postoji program reotkupa dionica koji ide preko trezora tako da…bit će tu utrke na brdo..a za cijenu se slažem..bvps
…malo je ipak preprozirno ovo rušenje na ADPL..nisu ljudi baš tolike ovce da ih se da uplašiti s izlaganjem 1000+ kom naloga…a i "rušitelji " su to brzo shvatili.. [wink]
[/quote]
postoji program reotkupa dionica koji ide preko trezora tako da…bit će tu utrke na brdo..a za cijenu se slažem..bvps
[/quote]
ako će Rusi otkupljivat, cijena će biti između BV 158 i cijene dokapa iz 2007 od 230kn.
jest da su onda bila druga vremena, ali sad ipak kupuju većinski paket, mogli bi dati neku premiju.
kolikoje izglasano za trezor da uzme i kad počinje program?da ne kopam, ako možeš reći.
hvala unaprijed…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xklX8sLRVwhxcpdtnO4WCw==.pdf
točka 8.
kak ti znaš kolika će biti cijena? možda bude 50 kn…
Ovdje se igra lnaca probijanca..
Care care, daješ vojsku?
Nedam
Ako nedas milom dat ces silom
Kolko
150 hihihihihi
Je li probilo,slomile mi se naoćale pa ne vidim….. [huh]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xklX8sLRVwhxcpdtnO4WCw==.pdf
točka 8.
kak ti znaš kolika će biti cijena? možda bude 50 kn…
a ko je rekao da znam?
ne znam hoće li uopće biti ponude,a kamoli za cijenu.
napisao sam samo svoja očekivanja, da ako bude tako da mogu kvotat i pravit se pametan [tongue]
između 158 i 230 sam pogodio,tako da znaš [lol]
Ovdje se igra lnaca probijanca..
Care care, daješ vojsku?
Nedam
Ako nedas milom dat ces silom
Kolko
150 hihihihihi
Je li probilo,slomile mi se naoćale pa ne vidim….. [huh]
[/quote]
dobro da nisi bez oka ostao..danas postoje metode za uklanjanje slabovidnosti..riješi ti