ADPL (AD Plastik d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADPL (AD Plastik d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko god da cijenim AD platik kao uzornu i respektabilnu kompaniju, ipak bi se mogli malo informatizirat (ipak je ovo 21 stoljeće)
Web stranica im je u totalnoj banani a vijesti nisu refreshane odavno [pray]

rezultat na kvartalu?
35 mil. kn prema mojim procjeni….

Ovo mi sve miriše na preuzimanje, a iskustvo kaže da tu treba biti in. [tongue]

krivo ti miriši…. [yawn]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Nemam dionice AD Plastika, mislio sam kupovati na razinama 90-93 kn, dopremio sredstva na brokerski račun i odletila cijena dionice. Zasad ništa, imam je u vidu. Možda trezor to vrati–hahahaha…

4. AD PLASTIK D.D. (1/1) 130.497 3,11%

na dan 22.10.2010. promjene:
4. AD PLASTIK D.D. (1/1) 124.310 2,96 Osnovni račun SOLIN, HRVATSKA

Inače, sve pozitivne vijesti u zadnje vrijeme i poslovanje debelo iznad očekivanja (bar mojih očekivanja).

Ovo sam komentirao u petak, prošli tjedan, nikakve obavijesti nema na ZSE u vezi trezora te sam zanemario ovu promjenu i ovaj tjedan sam kupovao.

Da, cijena je porasla, pregrmio sam rast te kad sam već odlučio ući u poziciju iz perspektive ulaganja na dugi rok 10-etak kuna po dionici je zanemariv utjecaj(zakasnio koji dan).

Puno pozitivnih vijesti, rezultati poslovanja iznad očekivanja, ušli u službeno tržište kao 18.-eta tvrtka, sada u narednom periodu ulazak u Crobex i to bi mogla biti solidna investicija na rok od 3-5 godina.
Ukoliko se realizira suradnja sa Fiat-om u Srbiji, mogli bi poslovati u 5 država što nije zanemarivo.
Trenutno djeluju na području Hrvatske, Slovenije, Rumunjske i Rusije.
Umjerena zaduženost, izvoznik, solidna uprava i duga tradicija.

Gledajući portfeljni pristup, morao sam naći mjesto za ovakvu tvrtku.

Štednja je mudrost trošenja.

hahahahahaha zanimljivo, jako zanimljivo razmisljanje kolega [lol] [lol]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

mislim da smo brzo na 130 kn

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

jedini minus je sto ovu dionicu ima onaj "pametnjaković" koji misli da je popio svu pamet svijeta, pa neumjesno druka i ovdje i na ptkm…a covjek je fulao gotovo sve što se može fulati

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

mislim da smo brzo na 130 kn

mislim da nismo (ako mislite par dana) ali ne znam koliko je za Vas to brzo (koji dan ili tjedan, mjesec)?

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ADPL-fin2010-3Q-NotREV-N-HR.pdf

[lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Pet i pol puta povećali ukupnu dobit!!!!!!
preko 29 mil. kn….

predobra firma…predobra….

Kad vremena nisu bila teška i kad novaca nije bilo malo???? Tko se toga sjeća???

http://www.poslovni.hr/vijesti/snazan-rast-dobiti-ad-plastika-u-prvih-devet-mjeseci-162158.aspx

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Pet i pol puta povećali ukupnu dobit!!!!!!
preko 29 mil. kn….

predobra firma…predobra….

Najneugodnije iznenađenje kvartalnih izvješća.
Bila je predobra nakon drugog kvartala.Nakon lošijih poslovnih rezultata u trečem kvartalu jer je
ostvarena za 50% manja dobit neko u prva dva bilo bi logično das cijena ide dolje ,a ne up.
Ali ovo je ZSE.Pila naopako.
Logičnije bi blo da se vrati ispod 100 nego da ide prema 130.Uprskali su sa trečim kvartalom.

New Report

Close