Prva ozbiljna kota bi trebala biti BVPS. Nakon toga bi mogle započeti diskusije o fer valuaciji i multiplama BVPS. A opet, s druge strane, ovo je ipak ZSE.
kolko je bvps? prek 150kn ja mislim
….da kupuju insideri
[/quote]
Koliko ja vidim od Prvih 10 kupuje samo Bakić,to su činjenice.
A ovo tvoje je samo pretpostavka,da ne kažem nada,a nada je k….
[/quote]
odi u skdd vidit ko kupuje…valjda ćeš onda više skužit kod adpla nema nade i pretpostavki…samo podcijenjenost [lol] [lol] up up
kolko je bvps? prek 150kn ja mislim
159,95 kn trenutno
….da kupuju insideri
[/quote]
Koliko ja vidim od Prvih 10 kupuje samo Bakić,to su činjenice.
A ovo tvoje je samo pretpostavka,da ne kažem nada,a nada je k….
[/quote]
odi u skdd vidit ko kupuje…valjda ćeš onda više skužit kod adpla nema nade i pretpostavki…samo podcijenjenost [lol] [lol] up up
[/quote]
Aha!Onda više nema brige,kad ti to tako argumentirano prezentiraš sve je jasno!!
[thumbsup]
[/quote]
Nemam dionice AD Plastika, mislio sam kupovati na razinama 90-93 kn, dopremio sredstva na brokerski račun i odletila cijena dionice. Zasad ništa, imam je u vidu. Možda trezor to vrati–hahahaha…
4. AD PLASTIK D.D. (1/1) 130.497 3,11%
na dan 22.10.2010. promjene:
4. AD PLASTIK D.D. (1/1) 124.310 2,96 Osnovni račun SOLIN, HRVATSKA
Inače, sve pozitivne vijesti u zadnje vrijeme i poslovanje debelo iznad očekivanja (bar mojih očekivanja).
A sa treće strane trezor počeo prodavati…što vam to govori?
uprava podijelila bonus dionice zaslužnim managerima (provjereno), nikakva prodaja trezora, ne trakeljajte gluposti !!!
Samo lanica kaže da netko kupuje te dionice i mudro mi savjetuje da provjerim u skdd a g.rezident da ih uprava dijeli zaslužnim managerima?
Sad sam malo zbunjen.
[embarass]
Vjerojatno su oboje u pravu. U skdd-u se ne vidi da li ih netko dobiva ili kupuje, vidi se samo povecanje ili smanjenje broja dionica, a u ovom slucaju izgleda kao da manageri kupuju..
podijeljene dionice se skidaju sa stanja trezora u SKDD, a kupuje ih onaj ko ih kupuje – ako netko novi kupuje vecu kolicinu, ubrzo ce biti vidljiv u
TOP 10 (nadam se neki OMF)
kaže poslovni ovako:
http://www.poslovni.hr/vijesti/vw-u-devet-mjeseci-sa-sest-puta-vecom-dobiti-161529.aspx
"Neto dobit VW-a u promatranom je razdoblju dosegnula 4 milijarde eura, što je za čak šest puta više u odnosu na isti lanjski period kada je ostvaren profit u visini 655 milijuna eura. Analitičari koje je anketirao Bloomberg očekivali su da će kompanija sa sjedištem u Wolfsburgu ostvariti profit od 2,8 milijardi eura. Prihodi od prodaje su skočili za 20 posto na 92,5 milijardi eura."
Impresivne brojke. Pa prodaja im je više od 6 godišnja proračuna Lijepe naše…..
A AD plastik isporučuje za njih (ma i za Renault i za BMW i za Opel i za Peugeot i za mnoge druge). I nije ni čudo da im svi fin. pokazatelji rastu o rastu.
I firma će sigurno biti na meti i investicijskih fondova i mirovinaca….
Zasigurno jedan od svijetlih primjera hrvatskog businessa….